Tips en tricks

Hekwerk- & balkoncreaties in Italië

Hekwerk- & balkoncreaties in Italië

Zoals u weet bieden wij een ruim assortiment hekwerkonderdelen van verschillende leveranciers aan. Uiteraard zijn we daar erg trots op. Denk bijvoorbeeld aan hekpunten en paalkoppensierornamenten en krullen, maar ook (sier)spijlen en balusters. Een aantal leveranciers van Geran komen uit Italië, zoals o.a. Eurofer en IBFM. Zij produceren verschillende smeedijzeren producten voor de hekwerkwereld die wij al jaren importeren.

Met de sierspijlen en krullen van onze leveranciers kunt u heel veel verschillende creaties maken voor poorten en balkonnen. Dit hebben we gezien in het mooie Noord-Toscane, Italië. Zo zie je op de afbeeldingen dat veel sierspijlen, krullen, paalkoppen en sierornamenten terug komen in de hekwerken en balkonnen. Zelfs krullen die gebruikt zijn in combinatie met buitenverlichting!

Naast de Italiaanse leveranciers bieden wij ook veel hekwerkonderdelen van Grande Forge aan. Veel van de sierspijlen en krullen die u op de afbeeldingen ziet, kunnen zowel door Italiaanse leveranciers als de Franse leverancier Grande Forge worden geproduceerd en geleverd. Denk bijvoorbeeld aan de krullen die zijn gebruikt voor de buitenverlichting op één van de foto’s. Zo zie je dus dat de verschillende producten van Grande Forge óók heel mooi passen in de Italiaanse sferen.

Benieuwd geworden naar het assortiment van Grande Forge?
Bekijk hier ons volledige Grande Forge assortiment.