Hang- & sluitwerk voor hekwerken

Het assortiment hang & sluitwerk bestaat bij Geran voornamelijk uit poortsloten, diverse scharnieren, klinken, cilinders en allerlei verschillende toebehoren sloten.

Cilinders (14)

Deurschilden & rozetten (13)

Elektrische sluitplaten (11)

Grondgrendels (7)

Kantschuiven & espagnoletten (3)

Klinkstellen & stiften (55)

Muurplaten (17)

Poortaanslagen & poortstoppers (15)

Poortsloten (142)

Poortsluiters (22)

Poortvangers (6)

Scharnieren (120)

Slotkokers (3)

Slotvangers (41)

Sluitplaten (7)

Veiligheidskabels (4)

Hang- & sluitwerk kopen?

Hang & sluitwerk is nodig voor het mooi afwerken van een deur of poortslot, de decoratieve functie, maar het is ook effectief in het verbeteren van de veiligheid van de poort of hekwerk of woning. Onder hang & sluitwerk worden onder anderen poortscharnieren en poortsloten verstaan, maar ook raamsloten en cilindersloten. De meeste klinken in het assortiment zijn gemaakt van aluminium of roestvrijstaal.

Poortsloten en cilinders

Bij Geran vind je een groot assortiment poortsloten, van opbouw tot inbouw. Deze sloten zijn in allerlei RAL-kleuren en maten verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar met én zonder cilinder en soms als complete set, bijvoorbeeld in het Locinox programma.

Tevens vallen poortsluiters, slotkokers poortaanslagen en poortstoppen onder hang & sluitwerk, evenals elektrische-grondgrendels, laspaumelles, kantschuiven en espagnoletten.