30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > Hekwerk onderdelen > Schuifpoort onderdelen
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
1,002.259,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Kleur
Kleur
+ Meer tonen
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
Gelagerd
Gelagerd
Gelijksluitend of verschillend sluitend
Gelijksluitend of verschillend sluitend
Klinken of stiften
Klinken of stiften
Rails of verbindingsstiften
Rails of verbindingsstiften
Type draaipoortsloten
Type draaipoortsloten
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Type overige sloten
Type overige sloten
Type paalkappen
Type paalkappen
Type profielen
Type profielen
Type rolpoorten
Type rolpoorten
Type schuifpoortsloten
Type schuifpoortsloten
Type telescopische poorten
Type telescopische poorten
Type vrijdragende poorten
Type vrijdragende poorten
Wielen
Wielen

Schuifpoort onderdelen

Alle schuifpoort onderdelen die je nodig hebt voor elke type schuifpoort vind je bij Geran. Wij bieden meer dan 50 verschillende onderdelen voor schuifpoorten van het bekende merk Comunello. Wielen, rails, tandlatten, geleiderollen, eindstoppen, opvangmuilen en nog veel meer. Onze verkopers helpen je graag bij het kiezen van de juiste onderdelen voor jouw schuifpoort.
Aantal 18 36

Comunello wiel met ronde groef – Inclusief steun

Art.nr: 338-
Vanaf 26,45
Bekijk opties

Comunello wiel met V-groef – Inclusief steun

Art.nr: 335-
Vanaf 24,25
Bekijk opties

Comunello wiel met ronde groef

Art.nr: 310-
Vanaf 11,57
Bekijk opties

Comunello wiel met V-groef

Art.nr: 305-
Vanaf 13,30
Bekijk opties

Comunello rail PICCOLO – Elektrolytisch verzinkt – H=30 mm – B=34 mm – L=6000 mm

Art.nr: 24-P
99,50
Bestel nu

Comunello rail MEDIO – Elektrolytisch verzinkt – H=53 mm – B=43 mm – L=6000 mm

Art.nr: 24-M
229,55
Bestel nu

Comunello looprail 345 – Voor vrijdragende poort

Art.nr: 345-
Vanaf 178,50
Bekijk opties

Comunello looprail 345 – Voor vrijdragende poorten – Aluminium – 6 meter

Art.nr: CGA-345-
Vanaf 495,-
Bekijk opties

Comunello omega rail – Elektrolytisch verzinkt – 3 meter

Art.nr: 287R19
79,53
Bestel nu

Comunello omega rail – RVS 304 – Instort – 3 meter

Art.nr: 287RVS
386,15
Bestel nu

Comunello omega rail – Elektrolytisch verzinkt – Opbouw – 3 meter

Art.nr: 289R19
82,13
Bestel nu

Comunello omega rail – RVS 304 – Opbouw – 3 meter

Art.nr: 289RVS
229,95
Bestel nu

Comunello rail vierkant – Elektrolytisch verzinkt – 3 meter

Art.nr: 292VK
207,50
Bestel nu

Comunello rail vierkant – Elektrolytisch verzinkt – Opbouw – 3 meter

Art.nr: 293VK
99,95
Bestel nu

Comunello wielset met 2 wielen – Voor rail PICCOLO – D=24 mm

Art.nr: 2-P
7,60
Bestel nu

Comunello wielset met 2 wielen – Voor rail MEDIO – D=44 mm

Art.nr: 2-C-M
15,50
Bestel nu

Comunello wielset met 4 wielen – Voor rail PICCOLO – D=24 mm

Art.nr: 4-P
13,50
Bestel nu

Comunello wielset met 4 wielen – Voor rail MEDIO – D=44 mm

Art.nr: 4-C-M
28,70
Bestel nu

Verschillende soorten schuifpoort onderdelen

Je hebt veel verschillende schuifpoort onderdelen nodig om een complete schuifpoort te realiseren. Dan is het natuurlijk fijn om zoveel mogelijk onderdelen bij dezelfde leverancier of technische groothandel af te nemen. Geran is zo’n leverancier waar je in één keer slaagt voor alle benodigde schuifpoort onderdelen. Om deze onderdelen overzichtelijk in kaart te brengen, hebben we ze in categorieën opgedeeld.

Geleiderollen

Geleiderollen zijn schuifpoort onderdelen die ervoor zorgen dat een schuifpoort optimaal begeleid wordt en niet kantelt. Een geleiderol zou ook een ondersteuningswiel kunnen zijn. Deze geleidt de poort dan aan de onderkant.

Tandlatten

Tandlatten worden gebruikt om de krachten over te brengen van het tandwiel naar de tandlat. Hierdoor breng je de schuifpoort in beweging. Door middel van een poortopener laat je de tandlat met de schuifpoort meebewegen.

Eindstoppen, opvangmuilen en overige schuifpoort onderdelen

Ook kun je bij ons terecht voor eindstoppen. Deze monteer je in de rail, zodat de schuifpoort vleugel niet van de rails af schuift. Daarnaast vind je opvangmuilen in ons assortiment. De poortvleugel van een schuifpoort rust in zo’n opvangmuil. Ook hebben we overige schuifpoort onderdelen die minder vaak worden toegepast. Deze vind je op de laatste pagina van deze categorie.

Rails

De rails zijn uiteraard onmisbaar bij rolpoorten. Deze wordt op de grond bevestigd of in beton gestort, zodat de wielen van een rolpoort er overheen kunnen rollen. In ons assortiment vind je verschillende soorten rails terug, zoals rails met een V-groef of ronde groef.

Wielen

Een aantal andere schuifpoort onderdelen die net zo belangrijk zijn, zijn verbindingsstiften. Deze zijn nodig om rails aan elkaar te koppelen. Daarnaast zijn plafond- en muursteunen van essentieel belang wanneer je de rails aan het plafond of aan de muur wil bevestigen.

Verbindingsstiften & plafond- en muursteunen

Een ander onmisbaar onderdeel voor een schuifpoort systeem zijn de wielen. De wielen worden gebruikt voor zowel hang-, rol- en vrijdragende poorten. Het is noodzakelijk dat de wielen en rails van hetzelfde type zijn. Kies je wielen met een ronde groef? Dan hoort daar rails met een ronde groef bij. Kies je voor wielen met een V-groef? Dan heb je rails met een V-groef nodig.

Wanneer kies je voor een schuifpoort?

Je kiest voor een schuifpoort wanneer er te weinig ruimte is voor een draaipoort, de doorgang te groot is voor een draaipoort of wanneer je een schuifpoort mooier vindt. Daarnaast is het een mooie oplossing om een woning, oprit of bedrijventerrein te beveiligen. Wel is het belangrijk dat er genoeg ruimte naast de poort vrij is, zodat de poortvleugel volledig open kan worden gezet.

schuifpoort-onderdelen

Verschillende type schuifpoorten

Een schuifpoort kun je door middel van schuifpoort onderdelen op meerdere manieren samenstellen. Eén van verschillende type schuifpoorten is een hangpoort. Deze schuifpoort hangt of zweeft boven de grond en hangt met zijn wielen aan de rails. Daarnaast heb je ook rolpoorten. Deze type schuifpoorten werken bijna op dezelfde manier. Het enige verschil is dat de wielen van de schuifpoort zich niet aan de bovenkant, maar aan de onderkant van de poortvleugel bevinden. De rails zijn in dit geval op of in de grond bevestigd. Ook heb je vrijdragende schuifpoorten. Dit zijn schuifpoorten die boven de grond hangen, maar hangt met zijn wielen aan de rails. De poortvleugel van zo’n vrijdragende schuifpoort beweegt van links naar rechts.

Elektrische schuifpoorten

Een vrijdragende schuifpoort, rolpoort of hangpoort kun je op meerdere manieren bedienen. De goedkoopste oplossing is om schuifhekken handmatig te openen, maar dit is niet heel praktisch wanneer de poortvleugel zwaar is. De meest voorkomende schuifpoorten zijn elektrische schuifpoorten. Dit komt omdat automatische schuifpoorten meer gemak en comfort bieden. Wanneer je een schuifpoortopener aansluit, kun je dankzij een ontvanger de schuifpoort via een intercom, handzender, je smartphone of andere pulsgever bedienen. Mocht er zich een storing voordoen, dan kun je de elektrische schuifpoort alsnog zeer eenvoudig bedienen met een noodontgrendeling arm.

Alternatief voor een normaal schuifpoort onderdeel

Het kan voorkomen dat je met de normale schuifpoort onderdelen geen geschikte schuifpoort voor de situatie kan realiseren. Een voorbeeld hiervan is wanneer er simpelweg te weinig ruimte is om de poortvleugel open te kunnen laten schuiven. Gelukkig zijn hier hele fraaie en handige oplossingen voor bedacht, die terug te vinden zijn in ons hekwerk onderdelen assortiment.

Een hoekpoort is een ideale oplossing als de poortvleugel langer is dan de ruimte die je hebt. Met de schuifpoort onderdelen voor een hoekpoort zorg je er namelijk voor dat de poortvleugel een hoek om gaat. Hier hebben wij meerdere sets voor.

Naast een hoekpoort is een telescopische schuifpoort ook een mooie oplossing. Dankzij de speciale telescopische schuifpoort onderdelen van FAC zorg je ervoor dat de poortvleugel in twee of drie delen wordt opgedeeld, waardoor de poortvleugel 50% of zelfs 66% wordt ingekort.

Schuifpoort onderdelen kopen bij Geran Handel BV

Schuifpoort onderdelen bestel je eenvoudig en snel bij Geran. Want als je onderdelen voor een schuifpoort bij ons bestelt, profiteer je van meerdere voordelen. Ten eerste hebben wij een enorme voorraad aan schuifpoort onderdelen. Dit zorgt ervoor dat jij binnen enkele werkdagen al je bestelling in huis hebt. Ten tweede hebben wij een enorm assortiment aan schuifpoortmotoren, zodat jij bij één partij alle onderdelen voor jouw automatische schuifpoort kunt bestellen. Daarnaast zijn al onze hekwerk- & schuifpoort onderdelen van de beste kwaliteit.
Een ander voordeel is dat je bij ons terecht kunt voor advies op maat. Ons verkoopteam staat graag voor je klaar om je te helpen bij de keuze van de meest geschikte schuifpoort onderdelen voor jouw project. Wanneer je een schuifpoort onderdeel niet kunt vinden, bel ons dan. Waarschijnlijk hebben we ‘m gewoon op voorraad. Kortom: bij Geran ben je aan het juiste adres voor alle benodigde schuifpoort onderdelen.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1087 reviews.