Slotkokers voor sloten

Slotkokers of slotkokerprofielen zijn stalen kokers die voorzien zijn van uitsparingen voor het slot, klinkstel en de cilinders. Wij leveren exclusieve kokers voor de poortsloten van Locinox en Bever. Neem contact op met ons verkoopteam wanneer je vragen hebt over onze slotkokers.

Aantal zichtbaar: 32 16

Slotkokerprofiel 40x40x2 mm voor SL02 en SL02RVS – L= 2100 mm

Art.nr: SKP2100-02
40,95
49,55 Incl.btw
Bestel nu

ACTIE! – SKP-FORTY slotkoker – Voor FORTYLOCK – 40×40 x 2 mm – L= 2100 mm

Art.nr: SKPFORTY
23,99
29,03 Incl.btw
Bestel nu

ACTIE! – SKP-SIXTY slotkoker – Voor SIXTYLOCK – 60×40 x 2 mm – L= 2100 mm

Art.nr: SKPSIXTY
19,55
23,66 Incl.btw
Bestel nu

Slot kokerprofiel voor diverse sloten

Dankzij de slotkokers van Geran bespaar je veel tijd in de productie van een poort. Dit komt omdat er verschillende uitsparingen zijn gemaakt in de koker, of poortstaander zoals vele anderen dit noemen. Een onmisbaar hekwerk onderdeel voor een hekkenbouwer dus. Een slot kokerprofiel is te combineren met verschillende sloten, sluitplaten en klinkstellen van Locinox en Bever.

Elke slotkoker is gemaakt van onbehandeld staal, zodat je de koker nog in een poort kunt lassen. Als de slotkokers verwerkt zijn in het poortframe, worden ze samen met de poort verzinkt en eventueel gepoedercoat. Het poortslot wordt nadien gemonteerd, eventueel na het opnieuw boren en tappen van de volgelopen bevestigingsgaten. De lengtes van de slotkokers zijn 2,10 meter, zodat ze toe te passen zijn bij zowel een looppoort (na inkorten) als grote draaipoorten. Daarnaast zijn deze kokerprofielen voor sloten verkrijgbaar in koker 40, 50 en 60 mm.

slotkokers

Slotkokers kopen bij Geran

Koop jouw slotkokers bij Geran en profiteer van de vele voordelen. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij jouw slotkoker profiel binnen enkele dagen leveren. Naast de kokers, hebben wij ook een hele grote voorraad van de meeste hang- & sluitwerk onderdelen. Ook beschikken wij over alle kennis die nodig is om een slotkoker toe te kunnen passen, ook omdat wij alle verschillende kokers zelf hebben ontworpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Onze verkopers helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte slotkoker.