Aanlaslippen voor hekwerken

Aanlaslippen zijn bedoeld om hekdelen eenvoudig aan een hekwerkstaander of poortstaander te bevestigen. Aanlaslippen worden alleen onbehandeld geleverd.

Toont alle 4 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

Aanlaslip 40x30x8 mm / sleuf 25×11 mm

Art.nr: PL30
0,80
0,97 Incl.btw
Bestel nu

Aanlaslip 40x45x6 mm / sleuf 25×11 mm

Art.nr: PL40
0,90
1,09 Incl.btw
Bestel nu

Aanlaslip 50x30x5 mm / sleuf 25×10 mm

Art.nr: PL50
0,90
1,09 Incl.btw
Bestel nu

Bevestigingshoek 50x50x30x5 mm / sleuf 25×11 mm

Art.nr: PL60
2,50
3,03 Incl.btw
Bestel nu

Aanlaslippen kopen?

Aanlaslippen zijn een onmisbaar onderdeel om het hekdeel aan de hekwerkstaander te bevestigen. Een aanlaslip wordt in brut (onbehandeld) materiaal geleverd en moet in principe gelast worden. De aanlaslippen zijn gemaakt van staal en zijn voorzien van een rond of een ovaal gat. Eén model is een hoek met een rechte en ronde kant, die gebruikt kan worden om de aanlaslip apart op de paal te tappen en te schroeven als er bijvoorbeeld hoogteverschil in het hekwerk zit.

Aanlaslip voor schroefmontage

Er is een aanlaslip leverbaar die geschroefd kan worden. Deze is evenals de overige aanlaslippen uit het assortiment onbehandeld en dient nog geconserveerd te worden door te verzinken en of te poedercoaten.

Bevestiging voor poortpalen

Aanlaslippen of bevestigingslippen worden gebruikt om hekwerk aan palen te bevestigen. Er zijn aanlaslippen in verschillende afmetingen en deze zijn voorzien van sleufgaten. Er is ook een aanlaslip uit 1 stuk, gezet in een hoek van 90 graden. Deze aanlaslip kun je met bouten aan de hekwerkpaal bevestigen. Bij onbehandelde aanlaslippen kunnen kleurverschillen, roestvorming, vet/olie of afwijkingen in maatvoering optreden (dit geldt ook voor onbehandelde trapspijlen). Reclamaties hierover kunnen niet in behandeling worden genomen.

Speciale aanlaslippen

Het is mogelijk op aanvraag speciaal gemaakte aanlaslippen te bestellen. U kunt ons uw tekening sturen voor de lippen die u nodig heeft en wij kunnen ze leveren.