Categorieën
Prijs
Prijs - slider
1,0016.943,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Kleur
Kleur
+ Meer tonen
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
Diameter (in mm)
Diameter (in mm)
Doorrijbreedte
Doorrijbreedte
Doorrijhoogte
Doorrijhoogte
Type bollards
Type bollards
Uitvoering
Uitvoering

Verkeerspalen & verkeersvoorzieningen

Verkeerspalen en verkeersvoorzieningen worden gebruikt om een bedrijventerrein, parkeerterrein of eigen terrein af te sluiten of af te schermen. Met méér dan 1000 verschillende soorten verkeerspalen van merken als Fadini en Schake zijn wij dé verkeerspaal specialist van Nederland.

Aanrijdbeveiliging (93)

Bollards (19)

Fietsbeugels & beschermbeugels (162)

Hoogtebegrenzers (8)

Parkeerbeugels (23)

Parkeerpalen & afzetpalen (263)

Sierpalen (128)

Toebehoren parkeerpalen & -beugels (66)

Verkeersdrempels (15)

Wegversperringen (45)

Verschillende soorten verkeerspalen

Wanneer je op zoek bent naar verkeerspalen, ben je bij Geran Handel B.V. aan het juiste adres. De categorie waar je je nu bevindt is eigenlijk een verzamelnaam voor alle verschillende verkeersvoorzieningen, zoals bollards, parkeerbeugels, parkeerpalen, hoogtebegrenzers en meer. Alle verschillende verkeerspalen in het assortiment zijn van gerenommeerde merken als Fadini en Schake.

Omdat de term ‘verkeerspalen’ een ruim begrip is binnen het assortiment, hebben we alle producten onderverdeeld in verschillende categorieën.

Aanrijdbeveiliging

Wanneer je praat over verkeerspalen, zou je aanrijdbeveiliging kunnen bedoelen. Aanrijdbeveiliging wordt voornamelijk toegepast in magazijnen om de stellingen te beschermen tegen aanrijdingen. Hier kun je terecht voor beschermingsbalken, -beugels, -platen en -palen.

Bollards

Bollards worden ook wel verkeerspalen genoemd en zijn een essentieel onderdeel van deze categorie. Dankzij ons grote assortiment aan automatische verkeerspalen kun je voor elke situatie bij ons terecht. Hier vind je niet alleen een automatische verkeerspaal, maar ook een vaste of handbediende verkeerspaal.

Fietsbeugels

Ook kun je bij ons terecht voor verkeerspalen in de vorm van fietsbeugels. Deze fietsbeugels worden gebruikt om één of meerdere fietsen tegenaan te zetten of om aan te geven dat hier fietsen mogen worden gestald. Zo heb je de keuze uit verschillende maten, vormen en materiaalsoorten.

verkeerspalen

Hoogtebegrenzers

In de categorie verkeerspalen vind je niet alleen parkeerpalen of bollards, maar ook hoogtebegrenzers. Deze hoogtebegrenzers zijn verkrijgbaar in vaste en draaibare versies en daarnaast heb je de keuze uit verschillende doorrijhoogtes en doorrijbreedtes.

Parkeerbeugels

Een veel voorkomende variant van verkeerspalen zijn parkeerbeugels. De naam zegt het al: parkeerbeugels worden toegepast bij parkeervakken of -plaatsen om wildparkeerders te voorkomen. Dankzij ons grote assortiment aan parkeerbeugels, slaag je gegarandeerd wanneer je op zoek bent naar deze vorm van een verkeerspaal.

Parkeerpalen

Wanneer je op zoek bent naar verkeerspalen, is het zeer waarschijnlijk dat je op zoek bent naar parkeerpalen. Met een parkeerpaal of verkeerspaal kun je je terrein afsluiten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment parkeerpalen van het merk Schake. Zo kun je kiezen uit verkeerspalen in diverse kleuren, vormen, materialen, hoogtes, uitvoeringen en meer.

Sierpalen

Sierpalen zijn vergelijkbaar met bovengenoemde parkeerpalen, alleen worden deze verkeerspalen voornamelijk toegepast aan de rand van een trottoir, tuinen en parken of andere situaties waar een verkeerspaal sierlijk moet zijn.

Verkeersdrempels

De verkeersdrempels uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, hoogtes en kleuren. Al deze drempels zijn gemaakt van gerecycled materiaal en vallen meer onder het kopje wegbebakening dan onder verkeerspalen.

Wegversperringen

Een goedkoper alternatief voor verkeerspalen, parkeerpalen of slagbomen zijn wegversperringen. Alle wegversperringen uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in een draaibare of uitneembare uitvoering. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende hoogtes en breedtes.

automatische verkeerspalen

Verkeerspalen kopen bij Geran Handel B.V.

Verkeerspalen kopen doe je natuurlijk bij Geran en dat doe je met een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo hebben we in de eerste plaats een ruime keuze uit alle verschillende soorten verkeerspalen, zoals parkeerpalen, bollards en andere verkeersvoorzieningen. Daarnaast hebben we dankzij ons grote magazijn een enorme voorraad, zodat we de verkeerspaal of verkeerspalen binnen een paar dagen bij jou kunnen leveren.

Eén van de andere voordelen is dat ons verkoopteam beschikt over jarenlange kennis op het gebied van verkeerspalen. Vraag je je af: “Welk verkeerspaaltje moet ik kopen?”. Dan denken wij graag met je mee en adviseren we jou wat de beste keuze is. Dus twijfel niet en bestel jouw verkeerspalen in onze webshop of vraag een offerte aan.