Leuninghouders voor trapleuningen

Leuninghouders voor trapleuningen zijn bij Geran beschikbaar in verschillende stijlen. De kans is daardoor groot dat er een passende trapleuninghouder is voor jouw project. Bel of mail ons voor professioneel advies, of bestel je nieuwe leuninghouder voor de trapleuning eenvoudig online!

Toont alle 5 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

Leuninghouder muurmontage, schijf Ø70mm, Ø11mm, staal, onbehandeld

Art.nr: LS4001
5,20
6,29 Incl.btw
Bestel nu

Vierkante leuninghouder – Onbehandeld staal – Zonder montagegaten

Art.nr: 15.005.10
11,89
14,39 Incl.btw
Bestel nu

Vierkante leuninghouder – Onbehandeld staal – Met montagegaten

Art.nr: 15.005.11
12,30
14,88 Incl.btw
Bestel nu

Grande Forge muurleuninghouder Ø85 mm

Art.nr: SMC3
9,58
11,59 Incl.btw
Bestel nu

Grande Forge muurleuninghouder 150 x 85 mm

Art.nr: SMC5
10,13
12,26 Incl.btw
Bestel nu

Leuninghouders voor de trapleuning

Bij het kopen van nieuwe leuninghouders voor de trapleuning kijk je waarschijnlijk naar twee aspecten: kwaliteit en stijl. Wij hebben verschillende opties van het kwaliteitsmerk Grande Forge in ons aanbod. Daardoor kun je rekenen op maximale stabiliteit en een lange levensduur. De trapleuning houders zijn gemaakt van onbehandeld staal.

Welk model je kiest, hangt onder meer af van de omgeving. Zo wil je het liefst een leuninghouder die past bij de leuning en de rest van het (buiten)interieur. Naast strak vormgegeven exemplaren (rond en vierkant) heeft Grande Forge ook een model met een meer klassieke uitstraling.

De trapleuninghouders monteren

Het installeren van leuninghouders voor de trapleuning is niet heel ingewikkeld. Let er wel goed op dat de leuning goed geplaatst kan worden. Het is dus van groot belang om de houders op de juiste plekken te monteren. Vragen over de installatie? Neem dan contact met ons op, wij hebben vele jaren ervaring en kunnen je helpen met deskundig advies.

De meeste trapleuninghouders uit ons aanbod hebben schroefgaten. Houd er rekening mee dat de bevestigingsmaterialen niet inbegrepen zijn. We hebben echter ook een alternatief zonder gaten. Hier wordt voor gekozen wanneer men zelf montagegaten wil boren of wanneer de leuninghouder gelast gaat worden. Bedenk dus vooraf goed wat het best bij jouw situatie aansluit. Bijpassende leuningen zijn vanzelfsprekend ook verkrijgbaar bij Geran, want wij zijn dé specialist op het gebied van sierspijlen en leuningen. Ook voor alle andere hekwerkonderdelen kun je bij ons terecht.

leuninghouders

Bestel leuninghouders eenvoudig online

Een trapleuning stabiel en stijlvol monteren? Met ons aanbod van houders voor trapleuningen gaat dat ongetwijfeld lukken. We werken met een grote voorraad waardoor de meeste houders direct uit voorraad leverbaar zijn.

Twijfel niet en neem contact op met de klantenservice als je vragen hebt. Geen hulp nodig? Plaats dan eenvoudig je bestelling, dan leveren wij snel jouw nieuwe leuninghouders voor de trapleuning.