Onderdelen voor vouwpoorten

De kits voor een vouwpoort zijn een uitstekende oplossing om een draaipoort met weinig ruimte achter de vleugels te monteren. Bovendien kunnen de kits eenvoudig worden gemonteerd. U hoeft geen oplossing te bedenken, deze wordt u door deze vouwpoort aangeboden.

Aantal zichtbaar: 32 16

FAC Bi-Folding gate kit voor vouwpoort – 1 poortvleugel – Tot 4 meter per vleugel

Art.nr: KC7101.160
610,00
738,10 Incl.btw
Bestel nu

FAC Bi-Folding gate kit voor vouwpoort – 1 poortvleugel – Tot 8 meter per vleugel

Art.nr: KC7110.180
1.396,00
1.689,16 Incl.btw
Bestel nu

FAC bovengeleider – Voor kit vouwpoort of telescopische poort – L= 3000 mm

Art.nr: VA540
58,5085,00
70,79-102,85 Incl.btw
Bekijk opties

Vouwpoorten kopen?

Een vouwpoort zorgt ervoor dat je op veel minder ruimte met de poortvleugel weg kunt komen. Bij een vrij korte oprit is het makkelijk als er bijvoorbeeld tussen de poort en de garagedeur nog een auto geparkeerd moet worden wat bij een standaard poort niet mogelijk is.

Ook als het oprit nogal steil oploopt naar achteren, is een vouwpoort de juiste oplossing om toch nog met een dubbele draaipoort weg te kunnen. Uiteraard is de set voor vouwpoorten ook geschikt voor poorten met 1 vleugel. In sommige gevallen is een telescopische poort of hoekpoort niet de juiste oplossing. In dat geval bied een vouwpoort dan de uitkomst.

De kits voor vouwpoort van de fabrikant FAC, waar Geran de trotse verdeler van is, zijn eenvoudig te monteren en op maat te maken. Wel is de vleugelbreedte beperkt. Dit is ook de reden dat er een set voor vouwpoort is voor grotere vleugels. Deze set is binnenkort leverbaar.

Vouwpoort met poortopener

Een heel mooie combinatie is de kit Hindi. Dit is een hydraulische poortopener voor draaipoorten waarmee je de vouwpoort op de juiste manier kunt automatiseren. Met name de snelle 12 seconden versie is een hele goede en mooie oplossing, uiteraard in combinatie met de juiste beveiliging. Denk hierbij aan fotocellen, contactlijsten en lichtlijsten.

De onderdelen van deze set zijn elektrolytisch verzinkt en kunnen uiteraard in de kleur van de poort mee gecoat te worden.