Onderdelen voor hoekpoorten

Hoekpoort onderdelen maken het assortiment van Geran compleet. Meedraaiende wielen en speciale scharnieren zorgen ervoor dat de poort door een hoek kan wegschuiven. Deze hoekpoorten zijn uitstekend te automatiseren met één van onze schuifpoortmotoren uit ons assortiment.

Aantal zichtbaar: 32 16

FAC Radius Corner Gate kit 1B – Voor hoofdvleugel – Vaste wielen – Gebogen rail – Verzinkt – R=0,5 m

Art.nr: KA8103.050
527,00
637,67 Incl.btw
Bestel nu

FAC Radius Corner Gate kit 1A – Voor hoofdvleugel – Vaste wielen – Gebogen rail – Verzinkt – R= 1 m

Art.nr: KA8103.100
715,50
865,76 Incl.btw
Bestel nu

FAC Radius Corner Gate kit 2 – Voor extra vleugels – Roterende wielen – Verzinkt

Art.nr: KA8103.001
295,00
356,95 Incl.btw
Bestel nu

FAC Radius Corner Gate scharnier – Elektrolytisch verzinkt (Per stuk)

Art.nr: VL4600.135
36,35
43,98 Incl.btw
Bestel nu

Hoekpoorten kopen?

Een hoekpoort is een poort die door een hoek kan schuiven. Een hoekpoort is altijd een rolpoort. Het is technisch niet mogelijk om dit vrijdragend te maken. Door gebruik te maken van speciale wielen, die meedraaien met de bocht van het rail, kun je bijvoorbeeld in een smalle en diepere ruimte eenvoudig een poort monteren. Dit kan natuurlijk ook als garagedeur met dichte panelen functioneren. De sets onderdelen voor hoekpoorten zijn er in twee versies. Het verschil is eigenlijk alleen de radius van het rail. Het rail voor de hoekpoort is leverbaar in een radius van 0,5 meter en 1 meter. Het bijbehorende rail heeft een diameter van 16 mm bij het deel waar de wielen over rollen.

Naast een set voor de hoofdvleugel hoort een kit voor de volgende poortvleugels. Deze kit heeft een roterend wiel. De wielen van de hoofdvleugel zijn vast omdat dit deel niet om de hoek schuift. Tevens moet er een recht deel zijn omdat veel poorten geautomatiseerd moeten worden. De beveiliging van de poort kan heel mooi door lichtlijsten, contactlijsten en fotocellen. Het is ten alle tijden nodig om veilige producten te leveren . Daarnaast is het ook belangrijk om de constructie goed door te denken, met name op de stabiliteit van de poort en de automatisering. Het materiaal is elektrolytisch verzinkt.