30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > Poortautomatisering > Poortopeners
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
4,003.053,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Aantal graden
Aantal graden
+ Meer tonen
Aantal N
Aantal N
+ Meer tonen
Hydraulisch of mechanisch
Hydraulisch of mechanisch
Obstakeldetectie
Obstakeldetectie
Slag (in mm)
Slag (in mm)
+ Meer tonen
Snelheid
Snelheid
+ Meer tonen
Softstop
Softstop
Type poortopener
Type poortopener
Type raamopeners
Voltage
Voltage

Poortopeners

Dankzij poortopeners of hekopeners kun je elke poort eenvoudig automatisch openen en sluiten met een afstandsbediening of een andere pulsgever. Bij Geran heb je keuze uit meer dan 50 soorten poort openers van merken als Fadini en Comunello. Met de juiste kennis in huis helpen wij je graag bij het kiezen van de meest geschikte poortopener voor jouw situatie.
Aantal 18 36

Comunello Kit RAM 220 lineaire poortopener – 24 V

Art.nr: GKRM220HLB930
766,45
Bestel nu

Comunello Kit ABACUS 300 lineaire poortopener – 24V – Zwart

Art.nr: GKAS300MLT000
1.216,-
Bestel nu

Comunello Kit ABACUS 500 lineaire poortopener – 24V – Zwart

Art.nr: GKAS500MLT000
1.227,50
Bestel nu

Comunello Kit ABACUS 500 lineaire poortopener – 230V – Zwart

Art.nr: GKAS500MHT000
1.252,50
Bestel nu

Fadini Kit HINDI 880 EVO lineaire poortopener – Dubbele blokkering – 24 sec – Slag 280 mm

Art.nr: 883001
1.686,88
Bestel nu

Comunello Kit EAGLE ondergrondse poortopener – Motorbak HDG – 24 V

Art.nr: GKEE035ELH900A
2.160,-
Bestel nu

Comunello Kit EAGLE ondergrondse poortopener – Motorbak HDG – 230 V

Art.nr: GKEE035EH920A
1.799,-
Bestel nu

Fadini Kit HINDI 880 EVO lineaire poortopener – Dubbele blokkering – 24 sec – Slag 280 mm – Softstop

Art.nr: 883011
1.918,80
Bestel nu

Fadini Kit HINDI 880 lineaire poortopener – Dubbele blokkering – 12 sec – Slag 280 mm

Art.nr: 883002
1.693,38
Bestel nu

Fadini Kit HINDI 880 lineaire poortopener – Dubbele blokkering – 12 sec – Slag 280 mm – Softstop

Art.nr: 883012
2.010,58
Bestel nu

Comunello Kit EAGLE ondergrondse poortopener – Motorbak KTL – 24 V

Art.nr: GKEE035ELG034A
2.079,-
Bestel nu

Fadini Kit COMBI 740 ondergrondse poortopener – Dubbele blokkering – 110 graden – 12 sec – Softstop

Art.nr: 741782
2.207,40
Bestel nu

Fadini Kit COMBI 740 ondergrondse poortopener – Dubbele blokkering – 110 graden – 12 sec

Art.nr: 741711
2.038,40
Bestel nu

Fadini Kit JUNIOR 624 schuifpoortopener – 24V

Art.nr: 99626
768,50
Bestel nu

Fadini Kit JUNIOR 650 schuifpoortopener – 230V

Art.nr: 99656
861,25
Bestel nu

Comunello Kit FORT 600 schuifpoortopener – 24 V

Art.nr: GKFT060ELB920A
625,30
Bestel nu

Comunello Kit FORT 1000 schuifpoortopener – 24 V

Art.nr: GKFT100ELB920A
870,-
Bestel nu

Comunello Kit CONDOR 220 knikarm poortopener – 24 V

Art.nr: GKCR220LLB920
796,55
Bestel nu

Het gemak van poortopeners

Elektrische poortopeners maken je het leven makkelijker, omdat je met één druk op de knop je poort kunt bedienen. Op deze manier hoef je je auto niet uit te stappen om de poort handmatig te openen. Het voordeel van een poor- of hekopener is dat ze zowel voor bedrijventerreinen als voor thuis te gebruiken zijn. Een veel voorkomende poortopener op een bedrijventerrein is een schuifpoort. Deze zorgt er in de meeste gevallen voor dat een terrein wordt afgesloten en alleen bevoegden naar binnen en buiten mogen. Wanneer je een hekopener aanschaft voor de poort van je huis, is dit meestal vanwege het gemak en ook voor de uitstraling. In dat geval kies je voor een ondergrondse, knikarm of lineaire variant.

Automatische poortopeners kunnen op verschillende manieren worden bediend. Iets waarmee je een aandrijving aanstuurt, wordt een pulsgever genoemd. Van handzenders tot het openen van de poort met je smartphone: wij hebben alle soorten pulsgevers voor jou of jouw klant in huis. Een aantal pulsgevers die je bij ons in het assortiment vindt, zijn:

Dat zijn aardig wat keuzes, vind je niet? Wij vinden van wel. En dat is precies de bedoeling, want met deze uitgebreide keuze kunnen we elke situatie voorzien van de meest geschikte pulsgever(s).

Verschillende soorten hekopeners

Er zijn verschillende type hekopeners op de markt en dat heeft een reden, want niet elke poort is hetzelfde. Er bestaan namelijk veel soorten constructies. Daarnaast wordt de ene poort ook intensiever gebruikt dan de andere en dat kan ook een reden zijn waarom je juist voor die ene elektrische hekopener gaat. Zo zijn er hydraulische én mechanische poortopeners. Een hydraulische aandrijving is voorzien van een hydraulische pomp en is bedoeld voor intensief gebruik en zwaardere poorten. Een mechanische aandrijving is een overbrenging met tandwielen en is prijstechnisch gezien aantrekkelijker. We zetten de verschillende types voor je op een rijtje:

Een ondergrondse poortopener is de beste keuze wanneer het voor een sierpoort is waarbij de automatisering niet mag opvallen. Wel is het noodzakelijk dat de aandrijving onder het draaipunt van de poort wordt geplaatst, zodat deze niet beschadigd en de poort op een soepele wijze open- en dichtgaat.

Lineaire poortopeners worden meestal gebruikt als het plaatsen van een ondergrondse aandrijving niet mogelijk is en wanneer er geen knikarm toegepast hoeft te worden. Daarnaast kan een lineaire poort motor vaak mooi weggewerkt worden achter de poortvleugels, zodat de aandrijving niet van de buitenzijde te zien is.

Je kiest voor een knikarm poortopener als het draaipunt van de poort in het midden van de gemetselde kolommen zit of wanneer er weinig ruimte naast de poort is. Denk hierbij aan een muur, schutting of omheining die in de weg staat.

Logischerwijs wordt een schuifpoortopener natuurlijk gebruikt bij een schuifpoort. De aandrijving zorgt ervoor dat de poort open en dicht wordt gestuurd door middel van het tandwiel en de tandlatten.

De poort elektrisch openen met Fadini of Comunello

Wij hebben op het gebied van elektrische poortopeners al meer dan 25 jaar ervaring. Een elektrische poort – of hekopener moet van hoge kwaliteit zijn. Daarom zijn wij officieel verdeler van de Italiaanse merken Fadini en Comunello. Alle hydraulische poort motoren worden geleverd door Fadini en de mechanische poortmotoren door Comunello.

Van beide merken is het mogelijk om zowel een losse poort opener als een samengestelde kit aan te schaffen. Het voordeel van een samengestelde kit is dat hier vaak alle benodigdheden in zitten, zoals bijvoorbeeld een aandrijving, pulsgever, sturing en een set fotocellen. Een ander voordeel van een samengestelde ‘hek opener kit’ is dat deze optie prijstechnisch een stuk aantrekkelijker is in de aanschaf. Doe er dus je voordeel mee.

Wanneer je een elektrische poort opener aanschaft (voor je klant) is het natuurlijk extra fijn als je een paar praktijkvoorbeelden kunt bekijken. Vandaar dat wij elke week een nieuw project tonen van één van onze klanten. Zo zie je meteen welke poort aandrijving het meest geschikt is voor de situatie van jou of jouw klant. Deze voorbeelden kun je vinden op de website of onze social media kanalen.

Wat is de levensduur?

Een hydraulische poortopener of hekopener van Fadini of Comunello kan tussen de 15 en 20 jaar meegaan, mits de aandrijving goed wordt onderhouden. Daarnaast is het afhankelijk van hoe intensief een poort opener gebruikt wordt. Daarentegen gaat een mechanische poort- of hekopener over het algemeen iets minder lang mee dan een hydraulische. Er kan namelijk eerder slijtage op de onderdelen van de aandrijving ontstaan.

poortopeners

Montage van een hekopener of poortopener

Hoe monteer je poortopeners of hekopeners? Die vraag krijgen wij vaak wanneer een klant op zoek is naar een geschikte aandrijving voor zijn of haar situatie. Het antwoord is dat het van de type poort en poortopener afhangt. Wanneer je een automatische model aanschaft, zit er altijd een handleiding en de bijbehorende maatvoeringen in de doos. Daarnaast kun je de handleiding vinden op de productpagina van onze webshop.

Een andere vraag die we vaak krijgen is of je een hekopener zelf eenvoudig kunt monteren en of wij deze eventueel ook voor je kunnen monteren. Wanneer je er geen kennis van hebt, wordt het zeker niet aan te raden om dit zelf te doen. Mocht je er wel enige kennis van hebben, dan is het goed te doen. Het aansluiten van een elektrische poort motor moet wel door een gecertificeerde monteur gedaan worden. Onze monteurs kunnen dit eventueel voor je doen. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden voor de montage van poortopeners.

Onderhoud van een automatische hekopener

Een automatische hekopener heeft onderhoud nodig. Wel is het zo dat het per automatisering verschilt hoe vaak je het onderhoudt. Zo hebben ondergrondse poortopeners vaker onderhoud nodig dan de andere soorten. Dit komt omdat er na enige tijd water, modder en ongedierte in de motorbak kan zitten. Als er te veel viezigheid in de motorbak zit, kan het voorkomen dat de motor niet optimaal werkt. Ons advies is om een ondergrondse motoren jaarlijks te onderhouden, ook om de garantie op de motoren te verlengen. Een schuifpoort aandrijving heeft elk jaar een check of onderhoud nodig, omdat het van groot belang is dat alle veiligheden blijven werken. Een lineaire en knikarm poortopener heeft elke 2 jaar een check nodig.

Bij ons kun je terecht voor het onderhoud van poort- en hekopeners die je bij Geran afneemt. Dit doen wij op basis van een onderhoudscontract, maar ook zonder onderhoudscontract. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat je de garantie van de elektrische poortopeners verlengt met 2 jaar. Daarnaast verleng je ook nog eens de levensduur van je automatisering en kom je minder snel voor onverwachte problemen te staan. Standaard zit er 2 jaar garantie op alle hekopeners. Met een onderhoudscontract verleng je de garantie van een poortopener dus naar 4 jaar.

Poortopeners of hekopeners kopen bij Geran

Wanneer je een poortopener of hekopener bij Geran koopt, neemt dat een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee. In de eerste plaats hebben wij méér dan 25 jaar ervaring met oplossingen voor het openen van poorten. Onze deskundige verkopers helpen je graag bij het vinden van het juiste model voor de situatie van jou of jouw klant. Daarnaast zoeken we voor je uit welke toebehoren automatisering, zoals pulsgevers en beveiliging, nodig is. Ook kunnen we de montage en het onderhoud voor je uitvoeren en wanneer er een storing is komen we zo snel mogelijk op locatie om het probleem op te lossen. In de tweede plaats hebben wij een groot assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor de meest uiteenlopende type hekopeners, zowel hydraulisch als mechanisch.

Een ander groot voordeel is dat wij een enorme voorraad hebben, dus is jouw bestelling binnen enkele werkdagen geleverd. Daarnaast leveren wij enkel en alleen producten van hoogstaande kwaliteit, omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten werken met de beste hekopeners of poortopeners.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1113 reviews.