Poortautomatisering voor elke type poort

Geran heeft het hele leveringsprogramma van de merken Fadini (hydraulische poortopeners, slagbomen en bollards) en van Comunello (mechanische poortopeners en slagbomen en raamopeners) in haar assortiment. Daarnaast uiteraard alle toebehoren zoals handzenders, fotocellen, codepanelen etc. om de poortautomatisering te bedienen.

Poortopeners (95)

Garagedeuropeners (3)

Raamopeners (35)

Poortautomatisering kopen?

De poortopeners voor het automatiseren van een draaipoort of schuifpoort uit het Geran assortiment worden veelal geleverd als kit, maar uiteraard worden ook losse poortopeners geleverd voor bijvoorbeeld 1-vleugelige poorten. Geran levert complete kits voor zowel draaipoorten als schuifpoorten. Geran is importeur van de bekende merken Fadini en Comunello Automation. De poortopeners van Fadini zijn hydraulisch en die van Comunello Automation mechanisch, zodat er voor elke poort een juiste poortopener te leveren is.

Poortautomatisering voor langdurig gebruik

Geran levert al sinds haar oprichting in 1993 poortopeners. Daardoor hebben wij een enorme kennis en ervaring op dit gebied. Wij kunnen u dan ook uitstekend van advies dienen bij de keuze van de juiste poortopener. Ook kunnen wij desgewenst de poortopener voor u installeren. Van elke poortopener met bijbehorende sturing en accessoires is een Nederlandstalige handleiding beschikbaar. Ook hebben wij een groot archief aan fotomateriaal waarop ze in verschillende situaties gebruikt zijn. Tevens vindt u deze voorbeelden op de projectenpagina van onze website.

Fadini, het merk met de hydraulische poortopeners, is al sinds 1960 op de markt. De hydraulische varianten zijn bruikbaar in nagenoeg alle situaties. Daarom kan er ook nog eens veel van de automatisering verwacht worden. Ze kunnen intensief gebruikt worden. Naast hydraulische draaipoortopeners zijn de schuifpoortaandrijvingen van Fadini en Comunello mechanisch. Tevens heeft Fadini een mechanische knikarm model ontwikkeld.

Poortautomatisering van hoge kwaliteit

Bij Geran vindt u poortautomatisering van goede kwaliteit en een lange levensduur. Een poortopener is een essentieel onderdeel van de poort en moet tevens betrouwbaar zijn. Het advies is ook een poortopener door een professional te laten monteren. Geran kan u daar uitstekend mee van dienst zijn. Uiteraard worden naast de elektrische openers ook allerlei toebehoren geleverd, zoals veiligheidstoebehoren (fotocellen, contactlijsten en lichtlijsten), pulsgevers (zenders, codepanelen en GSM modules) en nog veel meer interessante en noodzakelijke producten voor het goed installeren van de poortautomatisering. Deze zijn nodig voor een efficiënte automatisering van de poort.