Poortautomatisering voor poorten & garagedeuren

Poortautomatisering wordt toegepast op hekwerken, poorten of garagedeuren, zodat je deze gemakkelijk kunt openen en sluiten. Daarnaast dient een poort automatisering als beveiliging van een terrein of gebouw. Met méér dan 100 verschillende types in ons assortiment slaag je gegarandeerd. Wil je een poort automatiseren? Bekijk hier alle benodigdheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Poortopeners (98)

Garagedeuropeners (3)

Raamopeners (35)

Poort automatiseren voor meer gemak

Poortautomatisering, ook wel poortautomatisatie genoemd, is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je poortautomatisatie voor draaipoorten, maar ook voor schuifpoorten of garagedeuren. Er zijn talloze manieren om een garagedeur of poort te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan een poort bij een oprit. In dat geval dient de automatisering als een stukje veiligheid en gemak voor jouw woning. Met één druk op de knop kun je de poort automatisch openen. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om de poort te bedienen, zoals een GSM module, je smartphone of een andere pulsgever uit ons assortiment.

Een andere situatie om poortautomatisering toe te passen is bij een bedrijventerrein. Hier worden voornamelijk schuifpoorten elektrisch bedienbaar gemaakt. Op deze manier is het terrein voorzien van een gecontroleerde toegang voor bijvoorbeeld personeel, leveranciers en gasten.

Ook in deze situatie is het mogelijk om de poort automatisering op verschillende manieren te bedienen. Om een goed beeld te krijgen van welke mogelijkheden er allemaal zijn, hebben we een speciale projectenpagina opgezet die wekelijks wordt aangevuld o.a. de nieuwste projecten op het gebied van automatisering voor poorten.

De varianten voor poort automatisering

Wil je een garagedeur, raam of poort elektrisch maken? Dan moet je eerst in kaart hebben wat voor type hekwerk, poort, raam of garagedeur je hebt of gaat realiseren, hoe je deze wilt bedienen en welk budget je in gedachte hebt. Hier kunnen onze verkopers je eventueel bij helpen. Wanneer je deze belangrijke aspecten in kaart hebt, weet je welk type je nodig hebt om je poort te automatiseren. Er zijn namelijk verschillende soorten poortautomatisering:

  • Poortopeners
    Een poortopener is de meest voorkomende oplossing. Je hebt de keuze uit ondergrondse, lineaire, knikarm of schuif poortopeners. Deze kun je weer onderverdelen in hydraulische en mechanische motoren van de merken Fadini en Comunello. Ondergrondse, lineaire en knikarm poortautomatisering wordt voornamelijk gebruikt bij poorten die op het oprit van een huis staan. Schuifpoort automatisatie komt het meeste voor bij een bedrijventerrein.
  • Garagedeuropeners
    De naam zegt het al: dit type wordt gebruikt bij het automatiseren van garagedeuren. Deze garagedeuropeners komen van het kwalitatieve merk Comunello en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Het is ook goed mogelijk om je garagedeur aan te sturen met lineaire poortopeners van Fadini of Comunello.
  • Raamopeners
    Het is ook zeker mogelijk om je raam te automatiseren met raamopeners. Het is eigenlijk geen poortautomatisering, maar het is hetzelfde principe. Bij ons kun je terecht voor raamopeners in verschillende soorten en maten. Ook deze systemen zijn gemaakt in de Italiaanse fabriek van Comunello.
poortautomatisering

Advies, installatie en onderhoud

Geran Handel B.V. levert al sinds haar oprichting in 1993 poortautomatisering. Daardoor hebben wij heel veel kennis en ervaring op dit gebied. Wij kunnen je dan ook uitstekend van advies dienen bij de keuze van de de best passende oplossingen. Ook kunnen wij desgewenst de hekwerk automatisering voor je installeren en onderhoud uitvoeren.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een installatie wil laten uitvoeren. Onze klantenservice is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar, maar je kunt natuurlijk ook een bericht sturen wanneer het jou uitkomt.

Poortautomatisering van hoge kwaliteit

Ons poort automatisering assortiment is gevuld met producten van gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Elke soort automatisering uit ons assortiment heeft een lange levensduur wanneer je deze goed onderhoudt.

Naast poortautomatisatie kun je ook terecht voor alle toebehoren voor automatisering, zoals handzenders, gsm modules, fotocellen en andere veiligheidssystemen en pulsgevers. Uiteraard kunnen wij je voorzien van een offerte op maat, zodat je voorzien bent van alle benodigdheden voor een mooie prijs. Dankzij onze grote voorraad onderdelen en toebehoren voor automatisering van hekwerken en poorten is jouw bestelling vaak binnen enkele werkdagen geleverd. Twijfel dus niet en bestel jouw poortautomatisering voortaan bij Geran Handel B.V.