Wie wij zijn

Sinds 1993 zijn we actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Geran is begonnen als productiebedrijf in het maken van hekwerk, poorten, balkon- en balustradehekwerk, schoorsteenkappen en klein constructiewerk en dit allemaal in een kleine schuur.

Al snel na de oprichting van Geran werd er een programma van hekwerk onderdelen en verschillende automatiseringssystemen opgezet dat toen al de basis was van het huidige bedrijf.

Dé technische groothandel van Nederland

De klant voorop

Zo rond het jaar 2000 zijn we gestopt met de productie van hekwerk en aanverwante producten. De productielocatie is toen omgebouwd tot een groot magazijn. Waar destijds de boorstraat en lasrobot stonden, staan nu stellingen met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij ook poortopeners, slagbomen, bollards en tourniquets.

Inmiddels is Geran importeur van gerenommeerde merken als Locinox, Grande Forge, Fadini, Comunello, Bever, FAC, EuroFer, Schake, Bircher en meer. Daarnaast leveren we ook nog een geheel eigen programma met hekpunten, paalkoppen, slotkokers en ga zo maar door.

Geran streeft ernaar om je optimaal te voorzien van advies. Al onze informatie kun je downloaden en daarnaast vind je alle handleidingen online in onze webshop. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze deskundige medewerkers. Zij staan je graag te woord.

Ook stellen we het zeer op prijs als je onze showroom en magazijnen komt bezoeken. Je bent van harte welkom!

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze verkopers helpen je graag verder.

Ervaring leidt tot kwaliteit

Al meer dan 30 jaar hebben wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment samengesteld. Alle onderdelen voldoen aan strenge eisen wat betreft de maatvoering en de veiligheid.

Het materiaal wordt door Geran zelf geïmporteerd. Hierdoor is het mogelijk dat wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Bijna alle artikelen van Locinox, Fadini, Grande Forge, Comunello, Bever en EuroFer zijn op voorraad. Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van snelle levertijden.

Het pakket dat wij leveren is een compleet pakket. Bij de Fadini en Comunello producten worden onder meer fotocellen, codepanelen, detectielussturingen, videofoonsystemen en proximitylezers geleverd indien gewenst. Je hebt diverse keuzemogelijkheden en een bijna onbegrensd aantal mogelijkheden.

Ook op het gebied van hekwerk onderdelen (hekpunten, paalkoppen, poortscharnieren, schuifpoort onderdelen en sierspijlen) ontbreekt er niets. Voor het complete pakket moet je bij Geran zijn.

over-geran-slagboom

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello.

Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kun je ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren.

Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Ben je op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze verschillende soorten vind je terug in ons assortiment