30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
1.500,003.985,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen

Billentikkers

Maak kennis met de hoogwaardige billentikkers van Geran Access Products, dé oplossing voor betrouwbare en veilige toegangsbeheersing. Om welk product het nu ook gaat, onze innovatieve draaikruizen bieden een optimale doorstroombeheersing zonder concessies te doen aan beveiliging noch design. Billentikkers kopen doe je hier!
Aantal 18 36

Catrax Plus Drop Arm SS304

Art.nr: CatraxPlus
Prijs op aanvraag

Catrax Fit Powder Coated in black

Art.nr: CatraxFit
Prijs op aanvraag

Catrax Master Drop Arm SS304

Art.nr: Catrax Master Drop Arm
Prijs op aanvraag

Catrax Clip SS304

Art.nr: CatraxClip
Prijs op aanvraag

Streamline billentikker langwerpig RVS 304 behuizing

Art.nr: STRMSS
Prijs op aanvraag

Trident billentikker vierkant RVS 304 behuizing

Art.nr: TWHSSS
Prijs op aanvraag

Drop arm pedestrian barrier, RVS

Art.nr: DRPS-SS
Prijs op aanvraag

Pulse Automatic Gate

Art.nr: SNGAUTOH180
Prijs op aanvraag

Wat is het doel van billentikkers?

Billentikkers, ook wel draaikruizen genoemd, vormen een essentieel onderdeel van moderne toegangsbeheersystemen. Ze zijn ontworpen om de doorstroom van mensen te reguleren en te controleren, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen.

Deze slimme oplossingen zijn ideaal voor diverse omgevingen, zoals kantoren, winkelcentra, openbare toiletten, zwembaden en meer. Met functies zoals het drop-arm-systeem en het anti-paniekmechanisme bieden onze billentikkers daarbij niet alleen een soepele doorstroming, maar ook veiligheid in noodsituaties.

Waar komt die naamgeving eigenlijk vandaan?

De term “billentikkers” is een speelse benaming voor draaikruizen die de voorwaartse beweging van mensen stimuleren door hen tijdens het passeren een tik op de billen te geven. Standaard kan dit mechanisme zo worden ingesteld dat het slechts één kant op werkt; zo voorkomt de billentikker dat men langs dezelfde weg weer terugloopt. Hoewel de term informeel is, vat deze perfect samen hoe deze toegangsoplossingen functioneren – met precisie, efficiëntie en een zwaai van de arm.

Niet alle producten in deze categorie zijn overigens echte billentikkers. We bieden ook voetgangersbarrières met drop arm en automatische poorten aan, die contactloos toegang verlenen aan personen die in de correcte richting willen passeren. Daarnaast hebben we aparte categorieën voor doorloopsluizen en tourniquets, allemaal met hun eigen ideale toepassing. Zo vind je bij Geran toegangsoplossingen in allerlei soorten en maten, niet enkel in de vorm van de traditionele billentikker.

billentikkers

Billentikkers geleverd door Geran Access Products

Als je je billentikkers bij Geran bestelt, worden deze als compleet eindproduct geleverd door Geran Access Products. Het voordeel hiervan is dat wij zelf het contact met onze softwareleveranciers regelen, zodat jij maar één aanspreekpunt hebt om het hele proces mee af te handelen. Mocht je dus onverhoopt tegen een probleem met het mechanisme of de software aanlopen, dan handelen wij dit zelf snel en vakkundig voor je af.

Laat je door ons adviseren over onze billentikkers!

Bij Geran begrijpen we dat elke locatie unieke eisen heeft als het gaat om toegangsbeheer. Daarom staan onze experts klaar om je te adviseren over de perfecte billentikker voor jouw situatie. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide assortiment kunnen we op maat gemaakte aanbiedingen creëren die perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare, veilige en esthetisch aantrekkelijke billentikkers, dan ben je exact waar je wilt zijn. Geran helpt je graag bij het kiezen van de ideale toegangsoplossingen om jouw doorstroom naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op met Geran Access Products of ons en laat je adviseren in de aankoop van jouw billentikkers.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1087 reviews.