30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
6.910,0027.850,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen

Doorloopsluizen

Is jouw organisatie op zoek naar doorloopsluizen voor jullie bedrijf, openbare gelegenheid of evenement? Deze automatische toegangspoorten koop je eenvoudig bij Geran, dé leverancier van toegangsbeheeroplossingen. Neem een kijkje tussen ons assortiment en bestel nu jouw doorloopsluizen!
Aantal 18 36

dTower 500 mm single lane 2 wings

Art.nr: dTower500SL2W
Prijs op aanvraag

dGate 500 mm Single Lane

Art.nr: dGate500Single
Prijs op aanvraag

dFlow 900 mm Single Lane, AI included

Art.nr: dFlow900Single
Prijs op aanvraag

Wat zijn doorloopsluizen?

Doorloopsluizen zijn geavanceerde toegangsbeheersystemen die ontworpen zijn om de stroom van mensen op een bepaalde locatie te reguleren. Anders dan mechanische tourniquets zijn deze poorten uitgerust met sensoren en geven enkel toegang aan personen met een pasje of streepjescode. Zo kun je bepalen wie wel en geen toegang hebben tot jouw locatie. Wanneer de persoon in kwestie de poortjes is gepasseerd, sluiten deze automatisch weer om indringers te weren. Hierdoor zijn doorloopsluizen een effectief beveiligingsmiddel.

Op welke locaties hebben doorloopsluizen nut?

Doorloopsluizen zijn in het bijzonder nuttig op locaties waar beveiliging de hoogste prioriteit heeft, maar kunnen net als billentikkers ook goed worden gebruikt om diefstal te voorkomen of onbevoegden te weren. Dat betekent dat ze vaak gebruikt worden op luchthavens, in stadions en overheidsgebouwen en bijvoorbeeld in universiteiten en hogescholen. Zo kan worden voorkomen dat de verkeerde personen toegang krijgen tot gevoelige informatie. Natuurlijk zijn we deze poorten ook vaak in winkels en winkelcentra, waar kopers hun bonnetje moeten scannen om de winkel weer te kunnen verlaten.

Doorloopsluizen met LED-codering

De doorloopsluizen van Geran zijn standaard uitgerust met LED-codering. Hiermee kan visueel worden weergegeven of toegang verleend of geweigerd is, maar kan bijvoorbeeld ook de looprichting worden aangeduid. Al deze poorten zijn aan de hand van de bijgeleverde software naar wens in te stellen, zodat de kleurcodering aansluit op de behoeften van je instelling.

Natuurlijk kan er gekozen worden voor groen voor ‘doorlopen’ en rood voor ‘toegang geweigerd’, maar het is ook mogelijk om aparte gebruikersgroepen met elk een eigen kleur in te stellen. Op een school kunnen studenten bijvoorbeeld worden aangeduid met groene LED-verlichting, docenten met gele LED-verlichting en overige geautoriseerden met blauwe LED-verlichting, om direct duidelijk te maken om welk type toegang het gaat. Hierdoor kun je met deze doorloopsluizen meteen een helder signaal afgeven aan de beveiliging.

doorloopsluizen

Het gemak van de doorloopsluizen van Geran Access Products

De doorloopsluizen in ons assortiment worden onder naam van ons zusterbedrijf Geran Access Products door onszelf vervaardigd. Hierbij kun je kiezen uit verschillende doorloopbreedtes en systemen, zodat je meteen de toegangsbeheeroplossing krijgt die je zoekt. Hierbij werken wij nauw samen met onze partners die de software voor de poorten leveren.

Niet alleen zijn onze producten altijd van hoogwaardige kwaliteit, ook jouw gemak staat bij ons voorop. Daarom heb je slechts één aanspreekpunt, mocht er onverhoopt iets mis gaan met de technologie óf de software waarvan onze doorloopsluizen gebruikmaken. Zo kan ieder probleem snel door de juiste partij worden verholpen, wat natuurlijk essentieel is om de veiligheid op je locatie te kunnen blijven bewaken!

Het bestelproces voor onze doorloopsluizen

Ben je geïnteresseerd in de doorloopsluizen van Geran, dan is de eerste stap in het bestelproces om een offerte bij ons aan te vragen. Als het gaat om deze producten, leveren wij standaard maatwerk. Dat betekent dat je ook eenvoudig meerdere aaneensluitende poorten bij ons kunt bestellen. Vergeet niet enige speciale wensen direct door te geven wanneer je je aanvraag indient, zodat we een zo exact mogelijke offerte kunnen aanleveren!

Heb je nog vragen over deze producten die je graag eerst beantwoord zou zien? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice, die je hier graag in bijstaat en je kan adviseren over de mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van het optimale eindresultaat. Doorloopsluizen kopen doe je daarom bij Geran!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1034 reviews.