Tourniquets van Turnstar

De tourniquets van Geran zijn manshoog of halfhoog. Geran Access Products is officieel verdeler voor Turnstar in Europa. De tourniquets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zowel enkel als dubbel.

Toont alle 7 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

Tourniquet, 3 arm, enkel, verzinkt

Art.nr: TT3SGE
Prijs op aanvraag

Tourniquet, Titan, 3 arm, enkel, RVS 304

Art.nr: TT3SS304E
Prijs op aanvraag

Tourniquet, 3 arm, dubbel, verzinkt

Art.nr: TT3DGE
Prijs op aanvraag

Zwembadtourniquet dubbele doorgang RVS304

Art.nr: TT3DGE-ZWEM
Prijs op aanvraag

Tourniquet 1/2 hoog, 3 arm, enkel, verzinkt

Art.nr: TT3HHIS-G
Prijs op aanvraag

Tourniquet looppoort met electr slot (Emissa), ca. 2120×1000 mm

Art.nr: SECGM1000X2125G
Prijs op aanvraag

Tourniquet looppoort met insteekslot ca. 2120×1000 mm

Art.nr: SECGL1000x2125G
Prijs op aanvraag

Tourniquets kopen?

De tourniquet uit ons assortiment is voorzien van een mechanische rotor en heeft geen automatische aandrijving, waardoor de tourniquet onderhoudsarm maar vooral nagenoeg vrij van storingen is. De producten worden in het Zuid Afrikaanse gemaakt. Alle tourniquets worden in een moderne professionele fabriek gemaakt. Deels handmatig en deels geautomatiseerd geproduceerd. Belangrijk is dat een touriquet – eenmaal gemonteerd – nagenoeg geen onderhoud behoeft. Dit komt met name door de eenvoudige degelijke mechaniek.

Tourniquets uit voorraad leverbaar

In het magazijn van Geran worden veel tourniquets ongeassembleerd op voorraad gehouden. Veel klanten vragen ons om de producten te monteren in containers. Dit kan bij Geran op het bedrijfsterrein of op locatie bij de klant.

Qua conservering zijn er verschillende mogelijkheden. Wij leveren compleet verzinkt en gepoedercoate modellen. Daarnaast ook in RVS, zowel in RVS 304 als in de 316 variant. Of voor de meer industriële toepassing de volbad verzinkte variant. Deze thermisch verzinkte tourniquet is het meest prijsgunstig.

Het is mogelijk de tourniquet uit te rusten met extra leds voor signalering. Brackets om de kaartlezers op te monteren worden bijgeleverd. De elektronica wordt in de bovenbak weggewerkt. Voor de verhuurmarkt leveren wij tourniquets compleet gemonteerd op een zware verzinkte fundatie. Hierdoor is het product met een heftruck of een kraan eenvoudig op locatie te zetten.