Toegevoegd aan je winkelwagen

Grande Forge

Geran is officieel importeur van het bekende merk in hekwerkonderdelen Grande Forge.

Grande Forge kwaliteit sinds 1948

Grande Forge is het merk op het gebied van hekwerkonderdelen, hekpunten, paalkoppen, sierpijlen, ornamenten etc. In het jaar 1948 begon een ouderwetse smid (A. Schutt) een werkplaats waar hij allerlei poorten, hekwerken, balkonhekwerk en ander smeedwerk maakte. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit een team van deskundige mensen.

De medewerkers van Grande Forge stellen een grote diversiteit aan smeedijzeren producten samen, gecombineerd met brons en andere materialen. Bij Grande Forge probeert men op de traditionele manier nieuwe ideeën tot stand te brengen. Grande Forge biedt u metalen design artikelen, die uw woning verfraaien.

Exclusief assortiment Grande Forge

Grande Forge heeft een exclusief assortiment in hekpunten, paalkoppen, ornamenten sierspijlen etc. met een hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment sierspijlen van Grande Forge bestaat uit eenvoudige en zeer bewerkte spijlen. Grande Forge vervaardigd prachtige exclusieve spjilen en balusters uit onder andere brons en messing. 

Een aantal modellen uit het programma zijn zelfs voorzien van 24 karaats vergulde ornamenten of schitterend geslepen swarovski kristallen. Grande Forge zorgt ervoor dat deze makkelijk toegepast kunnen worden door de eindstukken te maken van staal. Grande Forge maakt ook alle bijkomende onderdelen die nodig zijn om een traphekwerk te vervaardigen, zoals leuningen, leuningdragers, rozetten e.d. U kunt deze onderdelen los bij Geran bestellen of als complete traphekwerk geleverd. Het assortiment ornamenten is ook erg breed. Grande Forge levert diverse modellen C-krullen, S-krullen, halve krullen en samengestelde ornamenten. Alle krullen zijn tweezijdig warm uitgesmeed en gevormd. Het materiaal is goed las- en verzinkbaar. De sierpijlen voor balkonhekwerk zijn door hun perfecte harmonie een vormgeving voor het hedendaagse siersmeedwerk. Balkonhekwerken kunnen zowel gemaakt worden met rechte spijlen als met buikspijlen. Echt meesterwerk van Grande Forge zijn de spijlen die met een luchthamer uit één stuk zijn gesmeed. Het met daarin alle 1318 artikelen heeft Geran onlinecomplete Grande Forge programma,voorzien van duidelijke foto's met maatvoering.


Wij werken met topproducten van de volgende leveranciers:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers