Categorieën
Merk
Merk
+ Meer tonen
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
IP of 2-draads
IP of 2-draads
Type intercom
Type intercom
Type verkeerslichten
Type verkeerslichten
Type videofonie
Type videofonie
Voltage
Voltage

Kentekenherkenning als toegangcontrole

Een kentekenherkenning camera is goed toe te passen bij poorten, slagbomen en bollards. Wordt een kenteken herkend, dan gaat de slagboom open. Dit kan bijvoorbeeld onder de voorwaarde dat het parkeerticket betaald is, of dat het kenteken beschikt over een parkeerabonnement. Wij bieden verschillende oplossingen aan als het gaat om kentekenherkenning camera’s, inclusief software. Vraag nu een offerte aan!

Aantal zichtbaar: 32 16

Scan&Go Pro – Slave kentekenherkenning ANPR zuil – 200 x 100 x 600 mm

Art.nr: SAMAPo60f3/3.2
Prijs op aanvraag

Hikvision kentekencamera – Inclusief bijbehorende software – 8-32 mm

Art.nr: 30316102
Prijs op aanvraag

Slagboom met kentekenherkenning camera

De kentekenherkenning camera heeft een belangrijk voordeel: er is geen handeling meer nodig om een slagboom te openen. Vergeet het invoeren van tickets bij de slagboom of het gebruik van een sleutelschakelaar, want de camera neemt het werk over.

Een slagboom met kentekenherkenning kom je steeds vaker tegen in parkeergarages, maar ook voor bedrijven en particulieren is het een geschikte oplossing. Vanzelfsprekend is combineren met parkeerzuilen, handzenders en andere oplossingen ook mogelijk. We zetten de belangrijkste voordelen van kentekenherkenning voor je op een rij:

  • Versnelling van toegangscontrole;
  • Geen gedoe met pasjes, sleutels of parkeertickets;
  • Eenvoudige mogelijk op slagbomen, bollards en poorten.

Inclusief kentekenherkenning software

De kentekenherkenning systemen uit ons assortiment worden geleverd inclusief de benodigde (ANPR) software. De software zorgt ervoor dat het proces probleemloos verloopt. ANPR is een internationaal systeem voor het uitlezen van kentekens via camera’s. De installatie van een kentekencamera is relatief eenvoudig. Er zijn meerdere opties wat betreft het functioneren. Zo is het onder meer mogelijk om het systeem te integreren op plaatsen waar betaald parkeren van toepassing is. Wie zo’n systeem thuis aanlegt, kan zorgen dat alleen geselecteerde kentekens toegang krijgen tot het terrein.
kentekenherkenning

Advies en installatie door expert

Kies je bij een bollard, poort of slagboom kentekenherkenning als toegangssysteem, dan kunnen wij jou uiteraard helpen. Niet alleen met deskundig advies, maar ook met de installatie.

Neem gerust contact op met onze klantenservice, we denken graag met je mee. Al drie decennia werken wij met verschillende soorten toegangssystemen, waardoor we precies weten wat het best werkt in jouw situatie.

Slagboom kentekenherkenning camera kopen

Voor een poort, bollard of slagboom kentekenherkenning inzetten? Bij Geran Handel B.V. vind je de juiste producten. Let op: voor ons huidige assortiment geldt dat prijzen op aanvraag beschikbaar zijn. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wij werken met een grote voorraad, waardoor de meeste systemen snel leverbaar zijn. Meer informatie nodig of een installatie aanvragen? Neem dan direct contact op. Wij helpen u graag met het vinden en plaatsen van een kentekenherkenning camera systeem.