Categorieën
Prijs
Prijs - slider
285,00285,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
IP of 2-draads
IP of 2-draads
Type intercom
Type intercom
Type verkeerslichten
Type verkeerslichten
Type videofonie
Type videofonie
Voltage
Voltage

Bluetooth of wifi poortopener kopen?

Ga voor meer gemak met een bluetooth of wifi poortopener. Zo’n hekopener bestaat uit twee delen: hardware om de poortsturing aan te sturen en software in de vorm van een app. Je hoeft de auto niet meer uit om een poort, slagboom of bollard te openen, want je bedient het systeem gewoon via de app op je smartphone. Kies en bestel online je wifi of bluetooth opener.

Aantal zichtbaar: 32 16

Remootio 3 Smart Door Wifi & Bluetooth opener – Voor poorten, garagedeuren & slagbomen

Art.nr: 707590
285,-
Bestel nu

Verschil tussen een wifi en bluetooth opener

Moet je kiezen voor een bluetooth of wifi poortopener? Het is sowieso belangrijk om te weten dat bepaalde systemen met beide draadloze technieken werken. Toch is het goed om stil te staan bij de verschillen. Bij bluetooth maken zender en ontvanger rechtstreeks contact met elkaar. Dit kan doorgaans alleen op een beperkte afstand.

Gebruik je wifi, dan is de functionaliteit afhankelijk van het (draadloze) netwerk van het huis of bedrijfspand. Vaak moet de zender (smartphone) aangemeld zijn op hetzelfde wifi netwerk als de ontvanger. Echter is er regelmatig ook de optie om de op het netwerk aangesloten ontvanger wereldwijd via internet te bedienen. Zo zou je dus ook iemand anders toegang kunnen geven die voor de poort staat, zelfs als je niet eens in het land bent.

De openers zijn niet alleen op poorten aan te sluiten, maar bijvoorbeeld ook op slagbomen, bollards en verschillende hekwerken.

Waarom de poort openen via wifi of bluetooth?

Er zijn allerlei mogelijkheden om een poort te openen. Denk aan een sleutelschakelaar, codeklavier, drukknop of handzender. Ook zijn er GSM modules, waarbij de gebruiker moet bellen om toegang te krijgen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een bluetooth of wifi poortopener?

  • Het autoraam hoeft niet eens meer open om de poort te openen;
  • Het openen gebeurt met een apparaat dat je altijd meeneemt: de smartphone;
  • Je kunt eenvoudig de toegang reguleren en hoeft bijvoorbeeld niet steeds sleutels bij te laten maken.

Het enige wat echt belangrijk is: de gebruiker moet zijn of haar smartphone niet vergeten en de batterij mag niet leeg zijn. Eventueel kun je natuurlijk nog een backup installeren in de vorm van een sleutelschakelaar of codeklavier.

bluetooth-en-wifi-poortopener

App voor je wifi hekopener

Een bluetooth of wifi poortopener set installeren is niet heel ingewikkeld, maar uiteraard kan het geen kwaad om een professional in te schakelen voor deze klus. Bij de installatie wordt een kastje aangesloten op de poortsturing.

De gebruiker dient vervolgens een app te installeren op de smartphone. Dit kan een iOS (Apple) of Android smartphone zijn.

In de app kan de gebruiker bepalen wie het recht krijgt om de poort te openen. Uiteindelijk zullen dus alle gebruikers met die rechten de app moeten installeren, zodat ze de wifi of bluetooth opener kunnen gebruiken.

Bluetooth of wifi poortopener kopen bij Geran Handel B.V.

Ga voor meer gemak met een wifi en/of bluetooth opener op jouw poort, hekwerk, slagboom of bollards. Heb je meer informatie of hulp nodig bij de installatie? De ervaren medewerkers van Geran Handel B.V. helpen je graag. Bel of mail dus gerust als je vragen hebt.

Bestel je één van de beschikbare wifi hekopeners online, dan zorgen wij voor een snelle levering. De meeste systemen zijn uit voorraad leverbaar. Daardoor profiteer je snel van je nieuwe bluetooth of wifi poortopener!