30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Categorieën
Prijs
Prijs - slider
114,00264,00
Merk
Merk
+ Meer tonen
Type eindkappen
Type eindkappen
Type glasklemmen
Type glasklemmen
Type grondgrendels
Type grondgrendels
Type hangpoorten
Type hangpoorten
Type hangsloten
Type hangsloten
Type inslagdoppen
Type inslagdoppen
Type magneetsloten
Type magneetsloten
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
IP of 2-draads
IP of 2-draads
Type intercom
Type intercom
Type verkeerslichten
Type verkeerslichten
Type videofonie
Type videofonie
Voltage
Voltage
Connectie
Connectie

Codeklavieren

Codeklavieren worden ook wel codepanelen genoemd en dienen als toegangscontrole voor poorten, slagbomen, bollards of andere elektrische sturingen. Hier kun je onder andere terecht voor de SLIMSTONE-2 van Locinox. Hulp nodig? Onze deskundige klantenservice helpt je graag bij het kiezen van de juiste codeklavier.
Aantal 18 36

Locinox SLIMSTONE-2 codeklavier – Waterdicht met 2 relais

Art.nr: SLIMSTONE-2-
204,02
Bekijk opties

Locinox SLIMSTONE-X codeklavier – Robuust, vorstvrij en waterdicht – Met 2 relais

Art.nr: SLIMSTONE-X-
164,72
Bekijk opties

Comunello TACT RADIO draadloos codepaneel

Art.nr: GTACTRADN0B00A
114,65
Bestel nu

Armas codepaneel – Vandalismebestendig – AV

Art.nr: 330517
263,55
Bestel nu

Codeklavier voor poorten, slagbomen of bollards

Codeklavieren worden vaak gebruikt op plaatsen waar een poort, slagboom of bollard geopend moet worden. Zo’n codepaneel is een pulsgever waar je een viercijferige code op intoetst. Wanneer je de juiste code hebt ingevoerd, ontgrendel je de (loop)poort, een magnetisch slot of andere elektrische componenten. Eigenlijk geeft een codeklavier een signaal door aan de sturing van de desbetreffende automatisering, waardoor deze in werking wordt gesteld. Codepanelen kunnen dus ook goed worden ingezet voor bij een slagboom of bollard.

Het voordeel van codeklavieren is dat je – in tegenstelling tot handzenders – deze niet kunt kwijtraken. Daarnaast hoef je niet telkens een nieuwe handzender uit te geven, dus is het een kostenbesparende oplossing. Het is wel mogelijk om voor zowel een codepaneel als een handzender te kiezen om een automatisering te bedienen. Daarnaast kun je een code klavier ook combineren met andere pulsgevers, zoals een sleutelschakelaar, GSM module, intercom of andere oplossingen.

Bestseller: de Locinox SLIMSTONE 2

We hebben verschillende codeklavieren in ons assortiment. Het meest verkochte codeklavier is de Locinox SLIMSTONE-2. Dit codetableau heeft een robuuste en waterbestendige behuizing met stevige aluminium druktoetsen. De codeklavieren van Locinox die wij leveren zijn voorzien van één of twee kanalen. Op deze manier kun je met één SLIMSTONE-2 codeklavier zowel een poort als een looppoort bedienen. Denk hierbij aan een woning. Wanneer deze een poort heeft voor de oprit en een looppoort bij het looppad, kun je deze onafhankelijk van elkaar openen. Daarnaast kun je een poort ook op twee verschillende manieren openen. Denk hierbij aan zowel een poortopener als een magnetisch slot.

Een ander voordeel van de SLIMSTONE-2 codeklavier is dat je 100 verschillende gebruikerscodes kunt inleren. Daarnaast zit er ook een verwarming in het codepaneel, zodat deze ook werkzaam is bij vorst (-30° tot +85°). Uiteraard is dit codeklavier uitermate geschikt voor intensief gebruik (lange levensduur).

codeklavieren

Diverse soorten codeklavieren

Naast het Locinox SLIMSTONE-2 codepaneel vind je ook andere codeklavieren terug in het assortiment. Het Armax codetableau is een vandalismebestendige variant welke is getest met zware hamers, water en is zelfs overreden door een zware auto. Je raadt het al: de code klavier functioneert nog steeds uitstekend. De video van deze test kun je vinden op de productpagina van het Armax codeklavier.

Daarnaast hebben we ook een codepaneel van Comunello in ons assortiment. Dit is een draadloos codeklavier. Het exemplaar is voorzien van batterijen en hoeft dus niet bekabeld te worden. Het nadeel hiervan is dat een batterij leeg kan gaan na verloop van tijd, waardoor het codetableau tijdelijk niet meer werkt.

Codeklavier of codepaneel monteren

De montage van codeklavieren is vrij eenvoudig. De SLIMSTONE-2 kan worden bevestigd aan een vlakke ondergrond door middel van de gepatenteerde Quick-Fix montageschroeven van Locinox. Ook het programmeren van de SLIMSTONE-2 codeklavier is eenvoudig en wordt duidelijk in een Nederlandstalige handleiding uitgelegd. Veel videofoonsystemen of intercomsystemen zijn voorzien van een ingebouwd codeklavier in hetzelfde design als de intercom zelf. Ze passen in hetzelfde kader en worden dan als één geheel geleverd. Een mooi voorbeeld hiervan is ons videofoonsysteem van Hikvision.

Alle codeklavieren zijn voorzien van een meegeleverde handleiding en deze zijn tevens te vinden op de productpagina’s van de desbetreffende codepanelen. Kom je er niet uit? Onze ervaren specialisten helpen je graag.

Codeklavieren online bestellen

Codeklavieren zijn uitermate handige pulsgevers wanneer je een poort of ander type automatisering wil voorzien van toegangscontrole. Je hebt namelijk zelf in de hand aan wie je de toegangscode(s) vertelt.

Een codeklavier aanschaffen bij Geran neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo hebben wij alle soorten codepanelen ruim op voorraad. Op deze manier heb je je codepaneel in mum van tijd in huis en kun je aan de slag met het installeren. Daarnaast zijn de code klavieren in ons assortiment gebruiksvriendelijk en kunnen ze tegen een stootje. Een ander voordeel is dat onze verkoopmedewerkers je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast helpen we je graag bij het installeren van een codeklavier wanneer je er zelf niet uit komt.

Ook kun je bij ons terecht voor andere soorten automatiseringen, waardoor jij in één keer slaagt. Twijfel niet langer en bestel één of meerdere codeklavieren in onze webshop.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1035 reviews.