Zelfsluitende scharnieren in allerlei soorten & maten

Zelfsluitende scharnieren maken het mogelijk om een poort automatisch weer dicht te laten vallen na het openen. Binnen ons assortiment kies je voor hoge kwaliteit scharnieren met veer van het merk D&D Technologies. Alle veerscharnieren, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn kindvriendelijk ontworpen voor maximale veiligheid. Neem contact op als je vragen hebt of bestel hier direct een zelfsluitend scharnier voor jouw poort.

Toont alle 8 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

D&D TruClose Regular zelfsluitende scharnier – Metalen poorten – 30 kg – Set van 2 stuks

Art.nr: TCA1S3BT
38,80
46,95 Incl.btw
Bestel nu

D&D TruClose Regular zelfsluitende scharnier – Hout & metalen poorten – 30 kg – Set van 2 stuks

Art.nr: TCA2S3BT
44,11
53,37 Incl.btw
Bestel nu

D&D TruClose Heavy Duty zelfsluitende scharnier – Metalen poorten – 70 kg – Set van 2 stuks

Art.nr: TCHD1AS3BT
70,18
84,92 Incl.btw
Bestel nu

D&D TruClose Heavy Duty zelfsluitende scharnier – Houten & metalen poorten – 70 kg – Set van 2 stuks

Art.nr: TCHD1S3BT
86,08
104,16 Incl.btw
Bestel nu

D&D SureClose Center Mount zelfsluitende scharnier – 120 kg

Art.nr: 75057114M
319,68
386,81 Incl.btw
Bestel nu

D&D SureClose Flush Mount zelfsluitende scharnier – 120 kg

Art.nr: 75057224M
358,47
433,75 Incl.btw
Bestel nu

Locinox SERVAL 180° veerscharnier – Voor ronde & vierkante profielen – Met zelfborende schroeven

Art.nr: SERVAL-SD-
74,3495,94
89,95-116,09 Incl.btw
Bekijk opties

Locinox NOSTEP klimbeveiliging – Voor SERVAL veerscharnier

Art.nr: NOSTEP
4,85
5,87 Incl.btw
Bestel nu

Zelfsluitende scharnieren voor de poort

Het gebruik van zelfsluitende scharnieren helpt om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Dankzij een zelfsluitend scharnier zal de poort vanzelf sluiten nadat deze geopend is. Het automatisch sluiten gebeurt door middel van een ingebouwde veer. Daarom spreekt men ook wel van een veerscharnier. Er zijn echter ook hydraulische exemplaren verkrijgbaar.

Ons aanbod is specifiek gericht op het sluiten van poorten, bijvoorbeeld bij zwembaden, hotels of fabrieken. Soortgelijke producten zijn bommerscharnieren, die natuurlijk ook verkrijgbaar zijn bij ons.

Zelfsluitend scharnier van D&D Technologies

Bij Geran Handel B.V. kun je verschillende zelfsluitende scharnieren bestellen. Wij hebben ze uitsluitend van het merk D&D Technologies. Daarbij profiteer je van verschillende voordelen:

  • Gemaakt van kunststof en roestvrij staal
  • Lange levensduur
  • Instelbare sluitspanning
  • Eenvoudige installatie
  • IJzersterke constructie
  • Kindvriendelijk

Door te kiezen voor kunststof en roestvrij staal zijn problemen als roestvorming en binding verleden tijd. Een zelfsluitend scharnier van D&D Technologies heeft een lange levensduur. Daarnaast is er gedacht aan veiligheid: de scharnieren zijn ook geschikt voor plekken waar veel kinderen zijn. Er zijn varianten voor metalen poorten en metalen poorten met hout. De meeste producten zijn sets: je krijgt direct twee scharnieren. De zogenaamde SureClose serie van D&D weet zich te onderscheiden met hydraulische techniek.

zelfsluitende-scharnieren

Veerscharnier eenvoudig afstellen

Hoe moet je een zelfsluitende scharnier afstellen en installeren? Dat verschilt natuurlijk per type. Op elke productpagina kun je de bijbehorende handleiding downloaden, zodat je per model de exacte instructies kunt nalezen. In de basis is de installatie eenvoudig te realiseren.

Het afstellen gebeurt naar eigen inzicht. De scharnieren uit ons assortiment hebben stuk voor stuk een instelbare veer, zodat je zelfs de sluitspanning bepaalt. Er worden zwarte sierlijsten meegeleverd voor het afdekken van schroeven. Er zijn gepolijste en chromen sierkappen verkrijgbaar, neem gerust contact op als je hier belangstelling voor hebt.
Heb je ook nog andere soorten scharnieren nodig? Bekijk dan ook ons aanbod gehengen, laspaumelles, poortscharnieren en taatsscharnieren.

Zelfsluitende scharnieren online kopen

Een veerscharnier of zelfsluitend scharnier kopen? Bij Geran profiteer je niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook van de beste service. Ons verkoopteam staat voor je klaar om te helpen met het maken van de juiste keuze. Dankzij vele jaren ervaring kunnen zij jou voorzien van passend advies.

Onze grote voorraad maakt het mogelijk om snel te leveren. Kies het juiste exemplaar en bestel online zelfsluitende scharnieren!