Prijs slagboom offerte op maat

Slagbomen worden voor allerlei toepassingen gebruikt: het afsluiten van een parkeerplek bij woningen, maar ook om bijvoorbeeld bij een attractiepark het verkeer goed te doseren. Uiteraard kunnen de slagbomen met allerlei toebehoren geleverd worden: detectielussen en fotocellen ter beveiliging, allerlei pulsgevers: zenders, ontvangers, intercomsystemen, maar ook geavanceerde toegangscontrole systemen. De prijs slagboom is niet standaard te noemen en is in alle gevallen afhankelijk van de de toebehoren die gewenst worden.

In de fabrieken van Fadini worden voor levering de slagbomen aan allerlei tests onderworpen, zodat dat alleen uitstekend functionerende producten de fabrieken verlaten. Op de slagbomen zit de CE-normering, volgens de Europese wetgeving. Om te garanderen dat ze daaraan voldoen, levert Fadini desgewenst een conformiteitsverklaring, zodat u zeker bent van de kwaliteit en dat de prijs slagboom juist is voor de kwaliteit die geleverd wordt

Vragen over de prijs van een slagboom?

Onze klantenservice helpt u graag verder

Neem contact met ons op

Prijs slagboom afhankelijk van het type

Doordat er verschillende types slagbomen zijn, heb je automatisch ook verschillende slagboom prijzen. De prijs slagboom verschilt per type slagboom. Door Geran worden diverse types slagbomen geleverd, hydraulische als de Bayt en de Barry en daarnaast mechanische slagbomen tot een doorgang van wel 12 meter. De prijs slagboom van een kleine doorgang is uiteraard anders dan de prijs slagboom van een variant met een doorgang van 12 meter. Graag maken wij voor u een passende offerte. De openingstijd van varieert van zo’n 2 seconden tot ca. 15-18 seconden voor de grote doorgangen. Soms is een toepassing van 2 snellere slagbomen een betere oplossing dan het plaatsen van 1 grote, maar langzamere uitvoering. De aluminium bomen hebben een ovale vorm, waardoor ze erg stevig worden en kunnen eventueel ook nog voorzien worden van een verstevigingsboom bij grotere doorgangen. De ‘bomen’ kunnen ook geleverd worden door al dan niet knipperende ledverlichting, zodat ze ook onder donkere of bij slechte weersomstandigheden goed zichtbaar zijn.

Slagboom assortiment

In het Geran assortiment nemen de slagbomen van het merk Fadini, dat al ruim 40 jaar op de markt is en in middels heel bekend is, een belangrijk deel in. De prijs van de slagboom of slagbomen is aantrekkelijk, maar is wel afhankelijk van de toebehoren die gewenst zijn. Wel is de prijs/kwaliteitverhouding goed: u krijgt waar voor uw geld. Betrouwbaar en bedrijfszeker zijn de slagbomen van Fadini zeker, eenmaal gemonteerd heeft u er geen omkijken meer naar. Dat monteren van de slagboom kan uiteraard bij de prijs van de slagboom inberekend worden. De plaatstalen behuizing is erg degelijk, er wordt geen gebruik gemaakt van plastic, zodat de slagbomen ook in kwetsbare situaties goed ingezet kunnen worden. De slagboom prijs van een plaatstalen behuizing is uiteraard hoger dan de prijs slagboom van een roestvrijstalen behuizing, wat uiteraard ook tot de leveringsmogelijkheden behoort. Onder het deksel aan de bovenkant wordt de elektronica standard geleverd, zodat deze makkelijk te programmeren is. De slagboom prijs kan inclusief prefab betonfundatie geoffreerd worden.

Populaire parkeerpalen