30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Wist je dat Geran onderhoud voor u kan uitvoeren?

Denkt u wel eens na over het onderhoud van geleverde automatisering (poort, slagboom of bollard)? Het is erg belangrijk om een goede werking van de door u geleverde poort, slagboom of bollard te garanderen. Maar het moet ook allemaal gebeuren en het kost behoorlijk veel tijd. Wist je dat u het onderhoud met een gerust hart aan Geran kunt uitbesteden?

Onze monteurs zijn ervaren in het opsporen van storingen en/of slijtage. De automatisering wordt grondig gecheckt, schoongemaakt of opnieuw doorgesmeerd. Ook wordt er gecontroleerd op diverse veiligheidspunten: Veiligheid staat voorop. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om u te laten adviseren door onze deskundigen. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het upgraden of vervangen van verouderde systemen, zoals handzenders & sturingen met de producten uit ons assortiment.

Wij adviseren u graag in welke mogelijkheden er zijn om eigen onderhoud te doen en waar u op moet letten; wij bieden zelfs cursussen aan. Goed en preventief onderhoud scheelt soms enorm in de kosten, zoals bijvoorbeeld het advies om één keer per jaar de noodontgrendeling te gebruiken of te smeren, batterijen op tijd te vervangen, contactlijsten te controleren etc. Hierdoor blijft de poort in werking en komt de automatisering niet vast te zitten.

Wilt u meer weten over het onderhoud aan poorten of wilt u het aan ons uitbesteden, bel dan: 0548 – 543000 of mail naar [email protected]

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.