30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Veiligheidslijsten in beeld

In onze vorige nieuwsbrief brachten wij lichtlijsten onder de aandacht maar nog een erg belangrijk onderdeel voor met name schuifpoorten, alhoewel ze ook worden toegepast bij draaipoorten en garagedeuren zijn veiligheidslijsten. De veiligheidslijsten of contactlijsten van ASO kunnen wij op maat leveren. De ASO lijsten zijn 8K2. Naast inductieve contactlijsten heeft Geran mechanische contactlijsten in het assortiment. Deze worden in volgende vaste maten geleverd: 150cm, 170cm, 200cm en 250cm. Deze lijsten zijn wat lastiger in te korten dan de ASO veiligeheidslijsten maar zijn juist wel weer erg eenvoudig te monteren. De veiligheidslijsten worden in combinatie verkocht met een inductief overdrachtsysteem van fabrikant ASO of een draadloos overdrachtsysteem van Bircher Reglomat. Het overdrachtsysteem van Bircher werkt met een zender/ontvanger en het overdrachtsysteem van ASO is een bekabeld systeem volgens veiligheidscategorie III.

De mechanische veiligheidslijsten zijn direct uit voorraad leverbaar en ook tegen zeer scherpe prijzen. Kwaliteit voor een scherpe prijs!!
Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden en prijzen. Voor alle nieuwe producten kunt u op onze website de informatie en prijzen vinden.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.