30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Technische dienst Geran

Een technische groothandel zoals Geran kan niet zonder haar technisch brein. Bij veel mensen zal het wel bekend zijn dat wij 3 fulltime monteurs ‘op de weg’ en 2 technische binnendienstmedewerkers in de gelederen hebben.
U kunt gebruik maken van onze monteurs voor het aansluiten en inwerking stellen van automatisering, het opsporen en oplossen van storingen en onderhoud aan bestaande automatisering. Onze binnendienst medewerkers bereiden automatiseringen voor, ze maken opstellingstekeningen en bekabelingsschema’s en plannen bezoeken in voor onze monteurs.

Voordat u op locatie een storing probeert te verhelpen, kunt het beste eerst op onze website onze handleidingen raadplegen (klik hier voor de handleiding). Hier staan alle handleidingen van onze gerenommeerde merken.
Komt u er met de handleiding erbij niet uit, dan kunt u voor een kort advies contact opnemen met onze binnendienst medewerkers. Wij adviseren u om contact op te nemen voordat u op locatie bent. Onze medewerkers zijn namelijk niet altijd in de gelegenheid om u direct te woord te staan.
Zij kunnen u op weg helpen. Lukt dit na wat tips niet, dan adviseren wij u om gebruik te maken van 1 van onze vakkundige monteurs.

Wilt u een monteur op locatie, dan kunt u hiervoor het storingsformulier op onze site invullen.
Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook geven wij u dan een indicatie van de kosten van het bezoek.
De monteurs kunnen u tijdens hun bezoek ook begeleiden om in de toekomst zelf storingen te kunnen verhelpen.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.