30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Steun Stichting Woord & Daad, MAF en Viitor
Steun Stichting Woord & Daad, MAF en Viitor

Als Geran Handel B.V. steunden wij afgelopen jaar weer enkele goede doelen, zoals de stichtingen Woord & Daad, MAF en Viitor.

Bij Woord & Daad dragen wij financieel bij in één van de vele projecten, de cashewsector in Sierra Leone, zodat de ambitieuze boeren een goed inkomen verdienen. Kleine boeren krijgen op deze manier de mogelijkheid om hun gewassen tegen goede prijzen te verkopen. Daarnaast krijgen de boeren trainingen om hun oogst te vergroten en samen te werken voor de verkoop.

MAF (Mission Aviation Fellowship) Nederland is onderdeel van MAF International. MAF International kent ruim 1.300 medewerkers, waarvan 70% afkomstig is uit de lokale bevolking. Vanuit Nederland zijn ongeveer 30 gezinnen uitgezonden naar landen waar MAF helpt. Deze zogenaamde Internationale Stafleden werken als piloot, vliegtuigmonteur, specialist of manager voor MAF.

MAF heeft 130 vliegtuigen. Deze vliegtuigen vliegen voor meer dan 2.000 kerken en (hulp)organisaties waarmee meer dan 1.650 bestemmingen worden bereikt. Dit zijn 69.000 vluchten per jaar waarmee rond de 189.000 passagiers en bijna 7 miljoen kg vracht per jaar wordt vervoerd.

Stichting Viitor heeft met behulp van Nederlandse sponsoren in het stadje Siret in Roemenië een schoolgebouw opgericht met een revalidatie centrum. Deze school met revalidatiecentrum is bedoeld voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en voor kinderen die vanwege hun thuissituatie niet op andere wijze onderwijs kunnen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen wiens ouders (nagenoeg) niet in staat zijn om hun op te voeden.

Zelf ook (één van) de stichtingen een warm hart toedragen? Ga dan naar hun websites.
Woord & Daad
MAF
Stichting Viitor

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.