30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Slagbomen in beeld

Geran levert slagbomen in verschillende soorten en maten. Zo leveren wij hydraulische, mechanische en handbediende slagbomen, te verkrijgen in diverse materiaalsoorten. 

Hydraulische slagboom

De hydraulische slagbomen van Fadini zijn elektrisch en kunnen heel intensief gebruikt worden. Daarnaast is de Fadini Bayt nagenoeg onderhoudsarm. De hydraulische slagboom bestaat uit een stalen gelakte of een roestvrijstalen kast, een mast (met LED verlichting), en een vaste vorkvoet of een vouwvoet. Tevens zijn er prefab betonblokken voor de hydraulische slagboom leverbaar voor zowel de slagboomkast als de opvangpaal.

Er zijn verschillende snelheden leverbaar. Je moet hierbij denken aan een snelheid van 3 seconden voor een elektrische slagboom met een doorgang van 3 meter tot 19 seconden voor een slagboom van 8,5 meter. De werking van een hydraulische slagboom is op oliekracht. Ook is de kast van de slagboom leverbaar in een RVS of gelakte uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit een linkse of rechtse slagboom. 

Mechanische slagbomen

Mechanische slagbomen worden vaak gebruikt in situaties waar minder intensief verkeer is. De mechanische slagbomen van Comunello zijn vaak lager geprijsd, maar door de mechanische werking hebben ze een iets minder lange levensverwachting. In de praktijk wordt een mechanische slagboom ook minder intensief gebruikt, waardoor de levensduur niet korter hoeft te zijn dan de hydraulische variant.

Een automatische slagboom wordt als installatie geleverd met een RVS kast, een boom (met een lengte tot ca. 8 meter) en een vork of vaste voet. Ook voor de mechanische slagbomen en de bijbehorende opvangvoeten leveren wij prefeb betonvoeten. De mechanische slagbomen van Comunello zijn er in 2 varianten: de Limit 500 en de limit 800.

Handbediende slagbomen

Ook bestaan er situaties waar je met een elektrische slagboom niet uit de voeten kunt om de eenvoudige reden dat er geen elektriciteit op de locatie aanwezig is. In plaats van een automatische slagboom, hebben wij ook handbediende slagbomen. We hebben een uitgebreid assortiment handmatige slagbomen van het merk Mannus, waar Geran officieel verdeler van is. 

Alle handmatige slagbomen zijn gemaakt van een degelijke constructie die volbad verzinkt zijn en daarna gecoat. De masten zijn rond of rechthoekig en zijn gemaakt van aluminium. Daarnaast zijn ze voorzien van rood reflecterende stickers. Uiteraard is het ook mogelijk om de behuizing in een normaal verzinkte uitvoering te bestellen.

Onze manuele slagbomen zijn er in veel verschillende types en doorgangen tot wel 8 meter. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een handbediende slagboom met gasveer of gasveren en een handbediende slagboom met contragewicht. Daarnaast zijn ze leverbaar met een vouwvoet of pendelvoet of een vaste vorkvoet.

Alle handmatige slagbomen kunnen worden voorzien van een slot. Sommige slagbomen hebben een slot dat is weggewerkt in de slagboombehuizing. Uiteraard kun je ook kiezen voor eenhangslot aan de behuizing kant of aan het uiteinde van de aluminium boom.

Comunello Kit LIMIT 500 slagboom – Rood – Mechanisch – DX/SX – Led rood – 2,5 sec – Max. 5 meter

Art.nr: 982500
1.836,-
Bestel nu

Comunello Kit LIMIT 800 slagboom – Rood – Mechanisch – DX/SX – Led RGB – 4-6 sec – Max. 8 meter

Art.nr: 982800
2.564,-
Bestel nu

Mannus handbediende slagboom met vouwvoet

Art.nr: HBSB-VVW-
Vanaf 1.355,-
Bekijk opties

Mannus handbediende slagboom vaste vorkvoet

Art.nr: HBSB-VVV-
Vanaf 1.355,-
Bekijk opties
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.