Productnieuws

Poortsluiters uitgelicht

Poortsluiters uitgelicht
Poortsluiters uitgelicht

Poortsluiters zijn één van de vele producten die onder ons hekwerk onderdelen assortiment vallen en zijn bijna onmisbaar bij een looppoort. Ze zorgen ervoor dat looppoorten soepel en veilig worden gesloten. Een poortsluiter is een handbediende variant van een elektrische poortopener en sluit de poort door veer- of oliedruk of door een combinatie van beide. Dit zorgt ervoor dat de werking het hele jaar optimaal blijft bij veranderende temperaturen.

Zowel de sluitsnelheid als sluitkracht zijn instelbaar en daarnaast kunnen ze ook van een eindslag worden voorzien. Poortsluiters worden vaak verward met automatische poortopeners of hekopeners. Deze poortopeners hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment, maar dit is een ander deel van ons uitgebreide leveringsprogramma.

Geran beschikt over een assortiment van verschillende merken als Locinox en Dictator voor een breed scala aan voetgangers- en zwembad poorten. Van decoratieve stalen en aluminium poorten tot vinyl, houten en kettingschakel poorten: wij hebben poortsluiters voor elke toepassing.

Meest populaire poortsluiters

Om je een goed beeld te geven van poortsluiters, laten we je een overzicht zien van de 5 meest favoriete poortsluiters.

Locinox LION hydraulische poortsluiter – Voor elke poortsituatie – RAL 9005

Art.nr: LION-9005
Locinox art.nr: P00008967-9005
353,65
Bestel nu

Locinox VERTICLOSE-2 hydraulische poortsluiter – Incl. GATESTOP

Art.nr: VERTICLOSE-2-
474,82
Bekijk opties

Locinox SAMSON-2 hydraulische poortdranger

Art.nr: SAMSON02
Locinox art.nr: P00010735
417,25
Bestel nu

Poortdranger gechromateerd, grijs

Art.nr: FP4Z
377,20
Bestel nu

Afstelbare poortsluiters van Locinox

De Locinox poortsluiters zijn de bestsellers uit ons assortiment. Het voordeel van een Locinox poortsluiter is niet alleen dat ze zorgen voor een goede sluiting, maar ook dat ze zorgen voor een fraai aanzicht van de looppoort. Daarnaast zijn ze ook veilig en betrouwbaar en hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig.

Sommige klanten vinden het prettiger dat hun poort langzaam sluit, terwijl anderen willen dat de poort juist een stukje sneller sluit. Dat is gelukkig geen probleem, want alle hydraulische poortsluiters uit het Locinox assortiment kunnen heel eenvoudig en snel worden bijgesteld.

Een ander voordeel is dat een poort sluiter van Locinox aan het einde van de sluiting nét iets sneller gaat, zodat je er zeker van bent dat de poort goed gesloten is. Ook dit kan worden aangepast aan elke behoefte. Genoeg redenen dus om te kiezen voor poortsluiters van Locinox.

Locinox poortsluiter