Productnieuws

Poortsluiters – in beeld

Poortsluiters - in beeld

Poortsluiters en poortdrangers.
De Locinox poortsluiter, maar ook de Dictator poortdrangers of poortsluiters zijn van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. De Locinox poortsluiter is eenvoudig te monteren en heeft een hoge kwaliteit. Voor elke situatie is er wel een juiste poortsluiter. De poortsluiter heeft een gepatenteerde demping, onafhankelijk van de temperatuur. De poortsluiters zijn tevens hydraulisch gedempt, waardoor de snelheid van sluiten hetzelfde blijft. Ook de snelheidsregeling is eenvoudig te bedienen door de speciale stelschroeven. Daarnaast functioneert de snelheidsregeling ook als een eindafstelling.

Duurzaam.
Locinox maakt gebruik van een rotatie dichting voor de overbrenging van de rotatie naar een lineaire beweging. Het is onmogelijk dat op termijn vuil in de poortsluiter binnendringt.

Continu worden de poortdrangers van Locinox verbeterd en meer en meer praktisch gemaakt voor elke situatie. De Verticlose bijvoorbeeld is gemakkelijk te monteren en minder maatafhankelijk door het railtje dat bijgeleverd kan worden. Nieuw zijn de Tiger en de Rhino. Dit zijn compacte poortsluiters die onder het scharnier geplaatst kunnen worden of ze kunnen het poortscharnier zelfs compleet vervangen.

Bekijk hier al onze poortsluiters en poortdrangers