30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Poort, slagboom of garagedeur openen met smartphone app

Zoals je weet kun je een poort, slagboom, verkeerspaal, bollard of garagedeur openen met een handzender, GSM module, intercom, drukknop of schakelaars. Vanaf nu kun je met de OmGate Pro bluetooth ontvanger & gratis smartphone app verschillende automatiseringen openen met maar één druk op de knop via een bluetooth verbinding. De OmGate Pro is uit voorraad leverbaar.

Je mobiele telefoon heb je altijd op zak. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar je handzender. Via een bluetooth verbinding krijgt je smartphone de mogelijkheid om via de app de poort, garagedeur, slagboom of verkeerspaal of bollard aan te sturen. Daarnaast is de ontvanger zeer klein en past het in elke sturing. De ontvanger is voorzien van een antenne die je er zeer eenvoudig op kunt schroeven.

Jij bepaalt wie er toegang heeft tot jouw aangestuurde apparaat óf meerdere apparaten. Dit kunnen familieleden, vrienden, andere bewoners van een parkeergarage of zelfs honderden werknemers zijn. Eén OmGate Pro systeem heeft tot 10 gratis gebruikers. Met de OmGate Pro app kun je als beheerder ook andere beheerders aanwijzen die de mogelijkheid hebben om OmGate Pro gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Daarnaast kun je met de app tot wel 20 verschillende automatiseringen aansturen.

ACTIE: 5 OmGate Pro bluetooth openers voor maar €69,- per stuk

Wegens de introductie van de OmGate Pro bieden wij speciaal voor u dit artikel aan tegen een scherpe actieprijs. Bij aanschaf van 5 OmGate Pro bluetooth openers betaald u netto €69,- excl. BTW per stuk. Deze actie geldt tot 1 januari 2022.

Wilt u gebruik maken van deze actie? Dan kun je deze bestellen via [email protected] of telefonisch via 0548-543000.

Het installeren van zowel de ontvanger (module) als de app is eenvoudig en snel. De installatiehandleidingen voor zowel de ontvanger als de app kun je hier vinden of op de productpagina.

Benieuwd geworden naar de werking van de OmGate Pro? Bekijk de video hieronder.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.