Algemeen

Nieuwe website online

Wij hopen dat u inmiddels kennis genomen hebt van onze nieuwe website. Wij kunnen u nu duidelijker informeren en er is al veel productinformatie toegevoegd, met name bij het Locinox programma en de automatisering. Ook het programma van Grande Forge is overzichtelijker op de site gezet. Wij hopen u zo enthousiast te maken voor onze producten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons vernieuwde digitale assortiment of kijk eens bij de projecten.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en het aanvullen van de productinformatie. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Like ons ook eens op Facebook, dan bent u automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.

Natuurlijk blijven wij u ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact met ons op of mail ons via [email protected].

Als u al klant bij ons was, verzoeken wij u vriendelijk om u opnieuw aan te melden voor deze website omdat alle gegevens van de oude website niet overgezet konden worden.