Productnieuws

Nieuwe Comunello poortopeners

Nieuwe Comunello poortopeners
nieuwe comunello poortopeners breed

Comunello is al jarenlang terug te vinden in ons assortiment. Zoals je inmiddels weet produceert de Italiaanse leverancier talloze hekwerk onderdelen onder de naam Comunello Gate Division. Daarnaast ontwikkelen ze ook verschillende soorten poortautomatisering onder de naam Comunello Automation, die je allemaal terug vindt in onze webshop.

Geran heeft haar assortiment van Comunello Automation uitgebreid met twee nieuwe poortopeners: een lineaire en een knikarm poortopener.

Comunello RAM 220 lineaire poortopener - 24 V

De RAM van Comunello is een lineaire poortopener voor draaipoorten met vleugels tot 5 meter. Deze motoren zijn gebouwd om lang mee te gaan met behulp van mechanische componenten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast leveren ze een optimale prestatie in alle weersomstandigheden.

De eenvoudige noodontgrendelingshendel garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid. Door het gebruik van de meegeleverde standaard steunbeugels zijn deze poortopeners eenvoudig te installeren.

Comunello Kit RAM 220 lineaire poortopener – 24 V

Art.nr: GKRM220HLB930
766,45
Bestel nu

Comunello CONDOR 500 knikarm poortopener - 24 V

De Comunello CONDOR 500 knikarm poortopener is een robuuste en compacte poortopener. Geschikt voor montage op (grote) kolommen. Het garandeert een absolute veiligheid in geval van nood en een maximaal vermogen van een verhoogde aandrijfkoppel.

Zo is de CONDOR 500 knikarm poortopener compatibel met alle Comunello bedieningseenheden. Daarnaast is de motor uitgerust met dubbele eindschakelaars voor zowel openen als sluiten. Er zijn verschillende knikarmen beschikbaar om de automatisering aan te passen aan een breed scala aan installatieafmetingen en montagebehoeften.

Comunello Kit CONDOR 500 knikarm poortopener – 24 V

Art.nr: GKCR500LLB920
1.351,-
Bestel nu

Comunello CONDOR 500 knikarm poortopener – 24 V – Master

Art.nr: GCR500E0L0B00
605,-
Bestel nu