30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > NIEUW: E-Loop & Bircher voertuigdetectie

Wanneer je een poort, bollard of slagboom automatisch wilt openen kun je gebruikmaken van een detectielus. Daarnaast kan zo’n lus ook worden ingezet als veiligheidslus, zodat de poort, slagboom of bollard nooit sluit wanneer er nog een voertuig staat.

Een nadeel van een detectielus is dat het tijd kost om ze aan te leggen. Het straatwerk moet er uit gehaald worden en teruggeplaatst worden of er moet een sleuf in het asfalt gefreesd worden. Ook kost het vervangen van een defecte lus hierdoor meer tijd en geld.

Daar hebben we nu meerdere oplossingen voor gevonden! Bekijk ze hieronder.

E-Loop voertuigdetectie

Het voertuigdetectie systeem van E-Loop is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van detectie voor poorten, slagbomen en bollards. Zo heeft het voertuigdetectie systeem van E-Loop exact dezelfde functie en werking als een lusdetectie, alleen is het grote voordeel dat je de straat niet open hoeft te breken of te frezen.

De E-Loop is zowel te gebruiken als pulsgever (exit mode) en als beveiliging (presence mode). Het grote voordeel van deze voertuigdetectie is dat deze niet bedraad is en dus zeer snel te monteren is.

De voertuig detectie sensoren zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: twee opbouwmodules en één inbouwmodule. De Commercial is een opbouw module die wordt aangeschaft bij veelvuldig gebruik op een bedrijventerrein of als particulier gebruik. Zo’n opbouwmodule wordt met twee schroeven op het straatwerk of asfalt gemonteerd.

E-Loop Commercial detectiekit – Met E-Trans 50 ontvanger – Opbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPC-K
831,-
Bestel nu

E-Loop Commercial losse sensor – Opbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPC
699,-
Bestel nu

E-Loop Commercial Radar detectiekit – Met E-Trans 50 ontvanger – Opbouw – Presence Mode

Art.nr: E-LOOPC-RAD-K
859,-
Bestel nu

E-Loop Commercial Radar losse sensor – Opbouw – Presence Mode

Art.nr: E-LOOPC-RAD
760,-
Bestel nu

Naast de Commercial is er ook de MINI variant. De MINI variant van E-Loop is een soortgelijke opbouwmodule die geschikt is voor particulier gebruik en een stuk goedkoper is. Het nadeel van de MINI is dat de batterij minder lang meegaat als die van de Commercial. Het voordeel is weer dat deze makkelijker te vervangen is en minder opvalt.

E-Loop MINI residential detectiekit – Met E-Trans 50 ontvanger – Opbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPMK
635,-
Bestel nu

E-Loop MINI residential losse sensor – Opbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPM
479,-
Bestel nu

Ten slotte is er de Ingroud inbouwmodule. Deze module wordt in het straatwerk of in de grond gemonteerd. Er wordt voor een inbouwmodule gekozen wanneer er bijvoorbeeld sneeuwschuivers of heftrucks overheen moeten rijden.

E-Loop Inground detectiekit – Met E-Trans 50 ontvanger – Inbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPIG-K
799,-
Bestel nu

E-Loop Inground losse sensor – Inbouw – Exit Mode

Art.nr: E-LOOPIG
699,-
Bestel nu

E-Loop Inground Radar detectiekit – Met E-Trans 50 ontvanger – Inbouw – Presence Mode

Art.nr: E-LOOPIG-RAD-K
859,-
Bestel nu

E-Loop Inground Radar losse sensor – Inbouw – Presence Mode

Art.nr: E-LOOPIG-RAD
760,-
Bestel nu

Bircher voertuigdetectie

Naast de voertuigdetectie sensoren van E-Loop heeft onze leverancier Bircher ook een voertuigdetectie sensor op de markt gebracht voor slagbomen, poorten, deuren, parkeerautomaten of bollards.

De ProAccess van Bircher is een sterke sensor voor voertuigherkenning met gecombineerde radar- en ultrasone technologie. Als gecombineerde sensor kan hij ook schade aan voertuigen voorkomen door het bewegende deel van het toegangssysteem.

Dankzij de bovengrondse montage is de ProAccess van Bircher een eenvoudig te installeren alternatief voor toepassingen waarbij lusdetectoren niet kunnen worden gebruikt. Het apparaat wordt op 0,5 m hoogte gemonteerd en heeft een bereik tot 5,5 m.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Dan kun je ons elke werkdag bereiken via 0548-543000 of maak gebruik via de knop hieronder.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.