30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Nieuw: Comelit intercom & videofonie
Comelit intercom & videofonie

Geran heeft haar intercom & videofonie assortiment uitgebreid met de Comelit Quadra Wi-Fi videofoon kit en de Comelit Ciao deurstation intercom kit.

Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van o.a. systemen voor video-deurintercom, huisautomatisering en toegangscontrole.

“Altijd gericht zijn op de toekomst is de missie van Comelit. Deze continue investering in mensen en technologie leidt tot belangrijke innovaties en nieuwe oplossingen die gericht zijn op maximale eenvoud en functionaliteit om zo bij te kunnen dragen aan een betere kwaliteit van leven.” Dit sluit perfect aan op Geran.

Comelit Quadra Mini Handsfree Wi-Fi videofoon kit

Comelit Quadra Mini Handsfree Wi-Fi videofoon kit – 2-draads – Met doorschakeling naar mobiel

Art.nr: C8451V
1.166,-
Bestel nu

Deze kit bestaat uit één video deurstation Quadra, één centrale voeding, één monitor Mini hands-free Wi-Fi en één afsluit blokje. De kit is voorgeprogrammeerd en gereed voor gebruik.

De videofoon kit is zeer eenvoudig te installeren. Op de productpagina vindt u alle benodigde handleidingen en is er zelfs een installatie video die u stapsgewijs kunt volgen. Klik op het product voor alle (technische) informatie.

Comelit Ciao deurstation intercom kit

Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads

Art.nr: CKCA2061A
391,-
Bestel nu

De kit bestaat uit een CIAO deurstation opbouw geschikt voor 1 of 2 drukknoppen, een MINI audio met hoorn, een enkele drukknop, een dubbele drukknop voor CIAO deurstation en een voedingseenheid video-kit. Tweedraads Simplebus2 digitaal systeem.

Ook de Ciao intercom kit is gemakkelijk te installeren middels de bijgevoegde handleiding op de productpagina. Voor alle (technische) gegevens, klik op het product.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.