Hoekpoort

Een hoekpoort is een ideale oplossing

Bent u op zoek naar een FAC bi folding vouwpoort? Dan moet u natuurlijk bij Geran zijn. Wij zijn namelijk officieel importeur van het Italiaanse bedrijf FAC. Dit bedrijf fabriceert onderdelen voor onder andere vrijdragende, telescopische en vouwpoorten. Zo wordt elk poort- en hekwerkonderdeel ontworpen om aan de technische behoeften van de klanten te kunnen voldoen. Het is erg belangrijk dat de kwaliteit op nummer één staat. Daarom kiezen wij voor het gerenommeerde merk FAC.

De FAC bi folding vouwpoort kit is een ideale oplossing om een draaipoort met weinig ruimte achter de vleugels te monteren. Daarnaast is de FAC bi folding kit zeer geschikt voor onder andere opritten en looppoorten. 

In de eerste plaats is het goed om te weten dat wij de FAC bi folding vouwpoorten kits op voorraad houdt. Bovendien beschikken onze verkopers over een enorme kennis over deze onderdelen. Ook hebben wij een FAC bi folding vouwpoort in de showroom opgebouwd, zodat u de werking in het echt kunt ervaren. Daarmee onderscheiden wij ons van de rest op de markt. 

Bent u benieuwd geworden naar de FAC bi folding vouwpoort? Bekijk dan ons aanbod.

FAC bi folding

Ontdek onze hekwerkonderdelen

Geran is sinds 1993 leverancier van verschillende soorten hekwerkonderdelen. Het assortiment omvat onder andere het complete Locinox programma. Denk hierbij aan producten als poortscharnieren, poortsloten en poortsluiters. Daarnaast kunt u ook voor alle Grande Forge producten bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere hekpunten, paalkoppen en sierornamenten. Ook de hekwerkonderdelen van Comunello vindt u terug in het assortiment, zoals bijvoorbeeld scharnieren en onderdelen voor schuifpoorten. Daarnaast importeert Geran hekwerkonderdelen van I.B.F.M.,  zoals laspaumelles. Naast bovengenoemde soorten hekwerkonderdelen, leveren wij ook diverse paalkappen & inslagdoppen, spijlen & leuningen, aanlaslippen & schijven, overklimbeveiliging en meer.

Geran is inmiddels dé marktleider, mede door haar ruime voorraadpositie. Bijna alle producten zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Doordat Geran zich Locinox Gold Dealer mag noemen, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen omtrent Locinox hekwerkonderdelen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over een ander product. Bovendien kunt u in onze showroom een divers aantal hekwerkonderdelen bekijken en vergelijken. Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de FAC bi folding vouwpoort of een ander product? Neem dan contact met ons op. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze verkopers helpen u graag verder.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

poortslot

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk. Kortom: bij Geran bent u aan het juiste adres.