Puntenkammen

Een puntenkam is een soort kam op de bovenkant van het hekwerk of poort om het overklimmen te bemoeilijken. Een puntenkam voor hekwerk wordt op het hekdeel of de poort gelast om als één geheel geleverd te worden.

Toont alle 5 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

Roterende puntenkam – 230 mm – 8 aangelaste punten – Lengte punt 90 mm

Art.nr: RP5230
14,50
17,55 Incl.btw
Bestel nu

Roterende puntenkam – 50 mm – 3 aangelaste punten – Lengte punt 120 mm

Art.nr: RP5050
4,75
5,75 Incl.btw
Bestel nu

Roterende puntenkam – 50 mm – 3 aangelaste punten – Lengte punt 90 mm

Art.nr: RP5090
4,40
5,32 Incl.btw
Bestel nu

Locinox puntenkam – L-profiel L= 2000 mm – Dacromet – Opschroefbaar

Art.nr: PKSG2000
30,00
36,30 Incl.btw
Bestel nu

Locinox puntenkam – L= 2000 mm – Verlasbaar – Niet opschroefbaar

Art.nr: PU101
9,45
11,43 Incl.btw
Bestel nu

Puntenkammen kopen?

Puntenkammen kunnen ook geleverd worden als een later te monteren deel. Dan is de puntenkam gemaakt van een hoeklijn en is al verzinkt. In dit geval wordt de puntenkam veel gebruikt om op een bijvoorbeeld een muur te bevestigen die naast de poort staat. De standaard lengte van een puntenkam is 2 meter en ze worden als onbehandeld staal geleverd.

Naast een vaste puntenkam is een roterende puntenkam een mogelijkheid. Het voordeel van een roterende puntenkam is dat deze meedraait als iemand over het hekwerk probeert te klimmen. Op deze manier wordt het ‘m extra moeilijk gemaakt. De roterende puntenkammen zijn al verzinkt en kunnen dus eenvoudig verwerkt worden. Roterende puntenkammen draaien om een verzinkte buis. Ze zijn voorzien van drie scherpe punten. Er zijn ook roterende puntenkammen leverbaar met meerdere punten naast elkaar als één geheel.

Houdt u er wel rekening mee dat bij een puntenkam lengtetransport van toepassing is. De roterende puntenkamp wordt onder andere gebruikt voor het tegengaan van overklimmen bij lange lengtes. De roterende puntenkam in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Puntenkammen uit voorraad leverbaar

De puntenkam wordt gemaakt van goed verlas en verzinkbare materialen. Daarnaast worden ze eventueel geleverd in verschillende lengtes. Eventueel kan een puntenkamp op maat worden gemaakt. De puntenkammen zijn uit voorraad leverbaar.