30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Garantie Comunello, Fadini & Locinox
Garantie Comunello, Fadini & Locinox

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Slijtage, gebreken ontstaan door onjuist gebruik en ouderdom vallen niet onder de garantie.

Toch geven wij extra garanties op producten van Comunello, Fadini en Locinox. Dit zetten we hieronder voor je op een rijtje.

Comunello (3 jaar)

Wij geven standaard 3 jaar garantie op alle Comunello Automation producten.

Fadini (4 jaar)

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit, geven wij standaard maar liefst 4 jaar garantie op alle producten van Fadini. Bijna ons hele bestaan (28 jaar) verkopen en gebruiken wij de hydraulische poortopeners, verkeerspalen/bollards en slagbomen van Fadini.

Uit ervaring weten wij dat deze aandrijvingen wel 20 jaar mee kunnen gaan, in sommige gevallen zélfs nagenoeg zonder onderhoud. Uiteraard bevelen wij wel onderhoud aan. Voor meer informatie over onderhoud of onderhoudscontracten kun je terecht bij één van onze verkopers.

Locinox (2 tot 5 jaar)

Naast dat wij officieel Gold Dealer van Locinox zijn, geven wij ook een langdurige garantie op alle Locinox producten die wij in ons assortiment hebben. Dit varieert van 2 tot 5 jaar:

  • Elektronische producten: 2 jaar
  • Mechanische producten: 5 jaar

De volledige algemene voorwaarden voor garantie kun je hier vinden. Voor meer informatie over garanties kunt u terecht bij één van onze verkopers via 0548-543000 of mail naar [email protected].

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.