30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > G.A.P. – in beeld

Al enkele jaren is Geran Access Products BV (zusterbedrijf van Geran) de officiële importeur en verdeler in de Benelux van het gerenommeerde merk Turnstar en sinds maart 2017 officieel importeur en verdeler voor heel Europa van alle Turnstar producten.

Turnstar levert een totaal assortiment aan oplossingen voor het fysiek afsluiten en controleren van toegangen. Daarnaast opereert Turnstar vanuit een moderne 3500m² grote fabriek in Johannesburg in Zuid Afrika. De door Turnstar geproduceerde producten bevatten een complete serie tourniquets of draaikruizen, doorloopsluizen, high security ‘spike’ barrieres, etc.

Daarnaast kunt u ook terecht bij de G.A.P. voor tijdelijke mobiele oplossingen. Denk aan een tourniquet op voetplaat, gemonteerd in een container met looppoort of een mobiele slagboom. Voor tijdelijke toegang tot bijvoorbeeld een bouwterrein of leegstaand vastgoed kan dit een uitkomst voor u of uw huurders zijn. Onze producten kan de G.A.P. geassembleerd aanleveren en in samenwerking met haar partners leveren we een compleet verhuurbaar product.

Bekijk alle producten die Geran Access Products levert hier.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, de website van Geran Access Products of neem contact op met Mark Dannenberg

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1118 reviews.