30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > Dit zijn de standhouders tijdens de Geran Vakdagen
header-standhouders-geran-web-min

Over iets minder dan 3 maanden is het zover: de eerste editie van de Geran Vakdagen. Dé vakbeurs voor iedereen die enige affiniteit heeft met de hekwerkbranche of met Geran. Daarnaast is het een beurs die je zeker niet wilt missen!

De standhouders die aanwezig zullen zijn, zijn bekend. Tijdens de Geran Vakdagen zijn er méér dan 25 leveranciers en partners van Geran te vinden op zowel donderdag 14 september als vrijdag 15 september.

Benieuwd welke leveranciers en partners dit zijn? Lees dan snel verder.

Locinox is wereldwijd bekend als het gaat om hoogwaardige hekwerk onderdelen voor de constructie van al jouw hekwerken en poorten.

Comunello is fabrikant van hekwerk-, schuif- en draaipoortonderdelen. Ook leveren ze poortopeners, garagedeuropeners en slagbomen

Fadini is een Italiaanse leverancier die zich bezighoudt met het produceren van kwalitatieve hydraulische poortopeners, bollards en slagbomen.

Het Italiaanse EuroFer produceert al 50 jaar hekwerk onderdelen. Denk hierbij aan hekpunten, bollen, sierkrullen. Alles voor jouw poort.

Grande Forge is gespecialiseerd in de productie van vele accessoires voor poorten, hekwerk en produceert o.a. balusters en leuningen.

Geran Access Products is ons zusterbedrijf en is o.a. gespecialiseerd in tourniquets, doorloopsluizen en (tijdelijke) toegangsproducten.

Bever & Klophaus is een Duitse firma gespecialiseerd in het produceren van poortsloten, slotkasten, sluitplaten en toebehoren.

FAC Gate Hardware is een bedrijf dat onderdelen voor vrijdragende poorten, vouwpoorten en telescopische poorten fabriceert.

Del Ponti is een Belgische bedrijf dat hekwerk accessoires levert, zoals bevestigings- en installatiemiddelen, doppen, klemmen en beugels.

Comelit Group SpA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor o.a. video-deurintercom en toegangscontrole.

D&D Technologies is o.a. fabrikant van hoogwaardig en geavanceerde zelfsluitende scharnieren, magneetsloten en poortsloten.

IBFM is al meer dan 70 jaar fabrikant van poortaccessoires, zoals laspaumelles, scharnieren, espagnoletten en sloten.

De TELL Group biedt innovatieve producten en diensten op het gebied van beveilging, zoals GSM modules via het 4G netwerk.

DAS Access is een Belgische leverancier van plug & play parkeersystemen, betaalzuilen, ticketscanners en kentekencamera’s.

Mannus is een Duitse leverancier en levert verschillende handmatige slagbomen voor situaties waar geen stroom aanwezig is.

Voortman Machinery is een bedrijf uit Rijssen dat gespecialiseerd is in de productie van machines voor staal- en plaatbewerking.

Profimex is een bedrijf uit Rijssen dat bedrijfskleding biedt met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming.

Remo West Twente staat voor regionale elektro en metaal opleidingen, bedoeld om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek.

Baan Twente is een mobiliteitscentrum uit Rijssen voor o.a. auto’s en bedrijfswagens en bieden mobiliteitsoplossingen.

Franssen Verlichting is een begrip in de verlichtingsmarkt en zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenverlichting.

Kippers Rijssen is gespecialiseerd in het leveren van duurzame en kwalitatieve machines en gereedschap voor professionals.

HeBa Machines uit Nijverdal is specialist in gebruikte machines, met name voor de metaal- en verpakkingsindustrie.

Ko Mulder Bedrijfwageninrichting is gespecialiseerd in de inbouw van bedrijfswagens en is leverancier van accessoires voor bedrijfswagens.

Wikam is een bedrijf uit Nunspeet dat zich o.a. bezighoudt met het leveren van diverse palenrammers voor poorten- en hekkenbouwers.

Het Nederlandse Gilde van Kunstsmeden is een brancheorganisatie voor professionele smederijen.

logo-fencing-times

Fencing Times is het vakblad voor de hekwerk- en poortenwereld, toegangscontrole en perimeterbeveiliging.

Heb jij je al aangemeld?

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 14 en 15 september, waar je kunt genieten van inspirerende presentaties, boeiende gesprekken, een exclusieve rondleiding en waardevolle ontmoetingen die de Geran Vakdagen te bieden hebben.

Meld je gratis aan, zodat je verzekerd bent van een plek!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1035 reviews.