30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > Dit waren de Geran Vakdagen 2023

De Geran Vakdagen zijn achter de rug en wat waren het twee fantastische dagen. We willen je hartelijk danken voor de aanwezigheid op onze vakbeurs. Ook willen we al onze standhouders bedanken voor de geweldige inzet. Hopelijk kijk je net als wij terug op een geslaagde vakbeurs vol inspiratie, goede gesprekken en vernieuwende ideeën!

De bijzondere momenten van deze tweedaagse vakbeurs zijn zorgvuldig vastgelegd op beeld. Zie jij jezelf tussen alle foto’s?

Kon je niet aanwezig zijn op de eerste editie van de Geran Vakdagen? Geen zorgen, want dankzij het grote succes organiseren we over een aantal jaar een tweede editie van de Geran Vakdagen! Daarvoor hebben we wel jouw input nodig, zodat je de komende editie zeker niet zult missen.

Aftermovie Geran Vakdagen 2023

Bekijk hier de aftermovie van de tweedaagse Geran Vakdagen, vol met sfeerbeelden en interviews van verschillende leveranciers, Geran personeel en mede collega’s uit de branche!

Laat je mening achter!

Om van de tweede editie een nog groter succes te maken, stellen we je graag een aantal vragen. Het invullen van de vragenlijst kost slechts een paar minuten van je tijd.

Ben je niet bij de Geran Vakdagen geweest, maar zou je wel bij de volgende editie aanwezig willen zijn? Ook dan vragen we je van harte om je wensen en voorkeuren via de vragenlijst door te geven, zoals o.a. het tijdstip van de komende editie.

Alvast bedankt voor het invullen!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1088 reviews.