30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3
Home > Deze slagboom is binnen 2 seconden geopend

Deze slagboom is binnen 2 seconden geopend

Het nieuwste model van de BAYT 980 slagboom van Fadini: de VELOCE. Deze slagboom is leverbaar met een slagboommast tot en met 3.2 meter en is binnen 2 seconden geopend!

De BAYT 980 veloce hydraulische slagboom is uitgerust met een hydraulische unit, waardoor hij zeer intensief gebruikt kan worden. Maak de slagboom compleet door te kiezen uit een aluminium boom – met of zonder led verlichting – en een vaste vorkvoet of vouwvoet, afhankelijk van de situatie. Daarnaast kan er een aluminium hek onder de boom worden bevestigd om te voorkomen dat ongewenste bezoekers onder de mast doorlopen.

Verkrijgbaar in staal gelakt of RVS

Fadini BAYT 980 VELOCE slagboom – Hydraulisch – 2 sec – 3,2 meter – Staal gelakt

Art.nr: 9801-
2.420,-
Bekijk opties

Fadini BAYT 980 VELOCE slagboom – Hydraulisch – 2 sec – 3,2 meter – RVS

Art.nr: 9811-
3.591,-
Bekijk opties
deze-slagbomen-open-je-sfeer-min

Ruime keuze uit toegangsbeheer & veiligheidssystemen

Er zijn diverse pulsgevers en beveiligingen beschikbaar voor de BAYT slagboom. De slagboom kan vaak worden bediend met handzenders, een GSM-module, of een kaart/tag. Ook bediening via een videointercom is mogelijk, waarvoor een extra aanmeldzuil nodig is.

Om schade te voorkomen, wordt doorgaans een detectielus onder de slagboom in het straatwerk geïnstalleerd. Deze detectielus wordt onder de bestrating geplaatst of in het asfalt geslepen, afhankelijk van de situatie. Daarnaast worden vaak fotocellen gebruikt om te voorkomen dat wandelaars door de mast worden geraakt als ze eronder door lopen. De detectielus is vooral bedoeld voor voertuigen, variërend van auto’s tot fietsen, afhankelijk van de gevoeligheid van de instelling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de snelheid van deze VELOCE slagboom van Fadini? Of wil je meer informatie? We denken graag met je mee. Neem contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1104 reviews.