30 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €250,- excl. btw Snelle levering Beoordeeld met een 9.3

Nieuws

Home > Bezoek aan Locinox met onze klanten

Op donderdag 12 mei, hebben wij met een mooie groep klanten een prachtige dag – met schitterend weer – beleefd met een bezoek aan Locinox, gecombineerd met een bezoek aan de stad Gent.

Om 6 uur klommen de eerste klanten in de bus op de opstapplaats Carpool Apeldoorn. Halverwege bij Oosterhout zijn de overige deelnemers ingestapt. Hier hebben wij kennisgemaakt met elkaar onder het genot van een kop koffie en een plak Twentse krentenwegge.

Na enige vertraging onderweg arriveerden we rond 11.30 uur bij de fabrieken van Locinox en konden we eindelijk beginnen met het programma. Eerst even een korte kennismaking met het personeel en directie van Locinox, uiteraard onder het genot van een kopje koffie en lekkere koffiebroodjes.

De groep werd ingedeeld in drieën voor een rondleiding door de fabrieken, een kennissessie in de showroom en een presentatie van Geran. Na deze activiteiten werd de honger gestild door heerlijke versgebakken hamburgers op een broodje en natuurlijk een drankje.

Nadat wij de medewerkers van Locinox nog een flesje echte ‘Mölkebitter oet Riessen’ overhandigd hebben als bedankje voor de organisatie, verlieten we de fabrieken van Locinox.

Vervolgens zijn we met de bus naar Gent gegaan, waar we in drie groepen een rondleiding kregen door een deel van de oude stad Gent door een paar enthousiaste gidsen.

Rond 18.00 uur werden we met z’n allen verwacht in Restaurant ‘Amadeüs’ waar we genoten hebben van ‘Ribbetjes’, gepofte aardappel, wijn en bier. Helaas als weer te vroeg zijn wij weer afgereisd naar Nederland, waar de laatsten rond 01.30 weer thuis waren zoals wij vernomen hebben.

We willen Locinox en natuurlijk alle klanten die mee waren bedanken voor de geslaagde dag. Het was een leerzame en zeer gezellige dag.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Winkelwagen
Start typing to see posts you are looking for.
De waardering van geran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 993 reviews.