Storing

Een storing is altijd vervelend en komt altijd op het verkeerde moment. Daarom is elke poortopener, slagboom of bollard voorzien van een mogelijkheid om deze handmatig te openen. De ontgrendelingsmogelijkheid wordt altijd door de installateur bij installatie achtergelaten. Bij de “veelgestelde vragen” leggen we uit hoe deze ontgrendeling in zijn werk gaat.

Wij kunnen je eventueel helpen door een monteur zo spoedig mogelijk naar je toe te sturen. Wij zijn een technische groothandel met de mogelijkheid van het monteren en aansluiten van de automatisering. Echter wij zijn geen installatiebedrijf en hebben wij hebben geen 24-uurs storingsdienst. Uiteraard proberen wij je zo spoedig mogelijk te helpen op werkdagen van 8.00 uur – 17.00 uur. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij de volgende dag komen om de storing op te lossen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid voor onderhoud door middel van een onderhoudscontract. Een onderhoudscontract geeft geen recht op 24-uurs service. Onderhoud voorkomt wel veel storingen en het verlengt de levensduur van de automatisering.

Storing melden? Klik hier voor het storingsformulier.