Codepanelen en codeklavieren

Met een codepaneel of codeklavier kun je een poort of slagboom bedienen en hoort daarom bij de pulsgevers in ons assortiment. Als je de juiste code intoetst, geeft het codepaneel een puls af om een apparaat of deur te openen.

Toont alle 3 resultaten

Aantal zichtbaar: 32 16

Locinox SLIMSTONE-2 codeklavier – Waterdicht met 2 relais

Art.nr: SLIMSTONE-2
185,78
224,79 Incl.btw
Bekijk opties

Comunello TACT RADIO draadloos codepaneel

Art.nr: GTACTRADN0B00A
114,65
138,73 Incl.btw
Bestel nu

Armas codepaneel – Vandalismebestendig – AV

Art.nr: 330517
222,50
269,23 Incl.btw
Bestel nu

Codepanelen kopen?

Geran heeft verschillende codepanelen in het programma. Het meest verkochte codepaneel is van Locinox. Dit codetableau of ook wel cijfercode of codeklavier genoemd heeft een robuuste, waterbestendige behuizing met stevige aluminium druktoetsen. Een codepaneel kan een aanvulling zijn voor het bedienen van een poort op een handzender. Het voordeel van het codepaneel is dat deze op een aanmeldzuil gemonteerd kan worden. Daarnaast kan je deze -in tegenstelling tot een handzender- nooit kwijtraken. Het nadeel is natuurlijk dat je de code kunt vergeten.

De codepanelen die wij leveren zijn voorzien van één of twee kanalen om een poort én een looppoort met hetzelfde codepaneel aan te sturen.

Verschillende soorten codepanelen

Naast het codeklavier van Locinox hebben wij nog een zeer robuuste serie codepanelen van Armax in ons assortiment. Dit codepaneel is uitgebreid getest met zware hamers, water en is zelfs overreden door een zware auto. Je raadt het al: het codepaneel nog uitstekend functioneert. Dit is op het filmpje heel mooi te zien. Je kunt het filmpje vinden in de beschrijving van het product.

Van het merk Comunello, waar ook een uitgebreid assortiment poortopeners en slagbomen leverbaar van is, is er een draadloos codepaneel leverbaar. Dit exemplaar is voorzien van batterijen en hoeft dus niet bekabeld te worden. Nadeel is natuurlijk dat een batterij leeg kan gaan na verloop van tijd, waardoor het codeklavier tijdelijk niet meer werkt.

De montage van een codepaneel

De montage van deze codepanelen is heel eenvoudig door gebruikt te maken van de gepatenteerde Quick-Fix montageschroeven van Locinox. Ook het programmeren van een codepaneel is eenvoudig en wordt duidelijk in een Nederlandstalige handleiding uitgelegd.

Veel videofoonsystemen of intercomsystemen zijn voorzien van een ingebouwd codeklavier in hetzelfde design als de intercom zelf. Ze passen in hetzelfde kader en worden dan als één geheel geleverd. Een mooi voorbeeld hiervan is ons video systeem van Hikvision.

Wij hebben bewust ons programma codepanelen smal gehouden, omdat er anders te veel keuze is en wij alleen kwalitatief hoogstaande codepanelen willen leveren.