Allround magazijnmedewerker

Ben jij een handige duizendpoot die van afwisseling houdt, weet van aanpakken en open staat voor een nieuwe uitdaging? En houd je van vrijheid in je werk? Dan is deze job wellicht perfect voor jou!

Als allround magazijnmedewerker neem je samen met je collega’s verschillende taken op je. Het ene moment sta je orders te picken in het magazijn, het volgende moment verwerk je de binnenkomende goederen van internationale leveranciers. Staat er een klant aan de afhaalbalie? Jij weet natuurlijk meteen wat je moet doen om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast ben je een ‘vliegende keeper’ voor de montageafdeling van zowel Geran Handel B.V. als Geran Access Products B.V. Het zou zo maar kunnen zijn dat je samen met de monteurs de puntjes op de i zet bij één van onze prachtige projecten.

Dus houd je van veel afwisseling, ben je handig en heb je enig technisch inzicht? Ben je daarnaast een enthousiast persoon die een fijne sfeer op de werkvloer erg belangrijk vindt? Twijfel dan niet en bel of mail ons.

Al een beetje nieuwsgierig geworden hoe ons mooie magazijn en showroom eruit ziet? Neem alvast een kijkje in ons magazijn via de 360° bedrijfstour door op de knop te klikken.

Vacature – Allround magazijnmedewerker

Wat ga je doen?

Het mooie van een allround magazijnmedewerker zijn is dat geen dag hetzelfde is. Dat zul je snel genoeg merken wanneer je bij ons aan het werk bent. Je bent plaatsvervangend magazijnman en assisteert onder andere in allerlei verschillende taken. Je moet hierbij denken aan:

 • Orders picken in het magazijn en deze verpakken en versturen.
 • Binnenkomende goederen van leveranciers verwerken in onze magazijnen.
 • Klanten helpen aan de afhaalbalie.
 • Technische werkvoorbereiding.
 • Assemblage van slagbomen & draaikruizen (tourniquets).
 • Eventueel het ondersteunen van onze monteurs in de buitendienst.

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk worden wij erg blij van een enthousiaste en plezierige collega. Verder verwachten we:

 • Een handige duizendpoot die weet van aanpakken.
 • Een (technisch) diploma zou mooi zijn, maar is zeker geen must! We gaan graag met je in gesprek over de (opleidings) mogelijkheden die wij je kunnen bieden.
 • Ben jij een schoolverlater? Ook jij wordt aangemoedigd om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

Al enthousiast? Dat is mooi. Bij Geran werken neemt veel voordelen met zich mee waar jij blij van wordt.

 • Gevarieerde werkzaamheden (van 24 tot 38 uur).
 • Doorgroeimogelijkheden en tijd om jezelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied.
 • Werken in een prettig team.
 • (Vrijdagmiddag)borrels, uit eten met je collega’s, een lekkere BBQ etc.
 • Een fatsoenlijk salaris met prima secundaire voorwaarden.

Solliciteer bij Geran en wordt onze nieuwe collega!

Nog steeds enthousiast en sluit jouw profiel aan bij deze functie? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Bij interesse of meer informatie, bel naar 0548-543000 en vraag naar André Ligtenberg of Marco Vermeer. Mailen is ook mogelijk: [email protected]. We vertellen je dan meer over het bedrijf en we nodigen je eventueel uit voor een kennismaking. 

SOLLICITEER DIRECT!

Vind jij het leuk om samen met jouw collega’s verder te bouwen aan een groeiend bedrijf? 

Bel ons!

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

Vacature – Allround technisch medewerker