Proces plaatsen slagbomen

Wij krijgen soms de vraag “hoe gaat zo’n proces nu in z’n werk bij het plaatsen van slagbomen?” Dat verschilt per keer, maar we willen een voorbeeld met jullie delen.

Het proces begint in onze technische ruimte met de voorbereidingen om verschillende slagbomen met elkaar te koppelen en de GSM modules werkend te maken. Dit gaat d.m.v. de besturing in de behuizing van de slagboom. In dit geval kan men naar een nummer bellen waardoor de slagboom wordt geopend.

Voordat een slagboom werkend op z’n plaats staat gaat er een heel proces aan vooraf. In dit voorbeeld ziet u een mooie order van Gelmo B.V. Hekwerken & Poorten met verschillende slagbomen van Fadini.

Vervolgens worden de masten, onderdelen en de betonvoeten klaargezet zodat ze samen met de behuizingen van de slagboom naar de klant gaan.

Op locatie worden eerst de betonvoeten door onze eigen monteurs in de grond geplaatst en daar worden de slagbomen op gemonteerd. Ook worden er voor de veiligheid veiligheidslussen onder de boom in het wegdek geplaatst. Deze lussen detecteren voertuigen, zodat de mast niet op het verkeerde moment naar beneden gaat. De aansturing hiervan is ook van tevoren voorbereid en ingebouwd.

Als laatste worden de slagbomen aangesloten via bekabeling en is de klus snel geklaard!

In dit project gebruikt:

Merkwaarden van Geran

Heeft u een vraag over onze producten? Ons verkoopteam helpt u graag verder!