Collega commerciële binnendienst

Als collega op de binnendienst ben jij een spil op de salesafdeling. Je biedt ondersteuning aan je collega’s die klanten bezoeken en zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Uiteraard heb je ook veel contact met klanten en adviseert over onze producten. Daarnaast zul je ook een aantal administratieve- en marketingtaken gaan vervullen.

Naast het adviseren van klanten, maak je offertes, verwerk je orders, maak je facturen, optimaliseer je de website en zorg je voor een juiste verwerking in het CRM systeem. Ook het (telefonisch) opvolgen van offertes behoort tot je vaste taken.

Herken jij jezelf in onderstaande?

 • je kunt goed zelfstandig werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau (minimaal MBO4).
 • je hebt commercieel inzicht.
 • je bent nauwkeurig en behoudt het overzicht.
 • je bent klantgericht en communicatief zeer sterk (luisteren, spreken).
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Goede beheersing van de Duitse taal is een grote pré!
 • je bent flexibel en je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
 • je bent woonachtig in Twente of de Achterhoek.

Wie zijn wij?

Geran Access Products BV is opgericht in 2017 en actief in de fysieke toegangstechniek op het gebied van hardware. Wij zijn de Europese importeur van Turnstar, een Zuid-Afrikaanse fabrikant van full height tourniquets. Daarnaast zijn wij Europese importeur van Digicon, Braziliaans fabrikant van billentikkers en doorloopsluizen.
Samen met onze klanten willen we een totaaloplossing op het gebied van (mobiele) toegangstechniek realiseren.

Wat kun je van ons verwachten?

Al enthousiast? Dat is mooi. Bij Geran Access Products werken neemt een hoop voordelen met zich mee waar jij blij van wordt.

 • je werktijd in overleg flexibel in te delen (minimaal 32 uur).
 • een prettige werksfeer in een enthousiast team.
 • ruimte voor eigen initiatief en ideeën.
 • zelfstandige functie met gevarieerde werkzaamheden.

Interesse?

Nog steeds enthousiast en sluit jouw profiel aan bij deze functie? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Schrijf ons GEEN brief, maar bel en vraag naar Mark Dannenberg om nader kennis te maken!
Telefoonnummer: 0548-543000

SOLLICITEER DIRECT!

Vind jij het leuk om samen met jouw collega’s verder te bouwen aan een groeiend bedrijf? 

Bel ons!

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

Vacature – Allround technisch medewerker