Puntenkam

Als u op zoek bent naar een puntenkam, dan moet u bij Geran zijn. Wij bieden namelijk verschillende soorten puntenkammen voor uw hekwerk of poort aan. Zo kunt u kiezen uit een vaste puntenkam of een roterende puntenkam. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, verkopen wij onder andere puntenkammen van het merk Locinox. Deze puntenkam kunt u heel eenvoudig op uw hekwerk lassen.

De vaste punten zijn erg stevig en zijn op een stalen balk bevestigd. Daarnaast staan de punten dicht op elkaar, zodat het overklimmen extra lastig wordt gemaakt. Indien u een vaste puntenkam niet veilig genoeg vindt, kunt u ook voor een roterende puntenkam gaan. Wanneer de punten roteren, wordt het overklimmen nog lastiger gemaakt en daarmee is uw terrein nóg beter beveiligd. Naast het feit dat een roterende puntenkam op spijlenhekwerken kan worden gemonteerd, kan het ook worden bevestigd aan muren of gevels.

Dus bent u op zoek naar overklimbeveiliging? Bekijk dan ons aanbod puntenkammen.

puntenkam

Ontdek onze hekwerkonderdelen

Geran is sinds 1993 leverancier van verschillende soorten hekwerkonderdelen. Het assortiment omvat onder andere het complete Locinox programma. Denk hierbij aan producten als poortscharnieren, poortsloten en poortsluiters. Daarnaast kunt u ook voor alle Grande Forge producten bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere hekpunten, paalkoppen en sierornamenten. Ook de hekwerkonderdelen van Comunello vindt u terug in het assortiment, zoals bijvoorbeeld scharnieren en onderdelen voor schuifpoorten. Daarnaast importeert Geran hekwerkonderdelen van I.B.F.M.,  zoals laspaumelles. Naast bovengenoemde soorten hekwerkonderdelen, leveren wij ook diverse paalkappen & inslagdoppen, spijlen & leuningen, aanlaslippen & schijven, overklimbeveiliging en meer.

Geran is inmiddels dé marktleider, mede door haar ruime voorraadpositie. Bijna alle producten zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Doordat Geran zich Locinox Gold Dealer mag noemen, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen omtrent Locinox hekwerkonderdelen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over een ander product. Bovendien kunt u in onze showroom een divers aantal hekwerkonderdelen bekijken en vergelijken. Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wilt u meer informatie ontvangen over een puntenkam of een ander product? Neem dan contact met ons op. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Onze verkopers helpen u graag verder.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat niet alleen uit hekwerkonderdelen, maar ook uit poortautomatisering. Wij verkopen namelijk diverse poortopeners voor het automatiseren van een draai- of schuifpoort. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Fadini en Comunello. Uiteraard vallen de garagedeur- en raamopeners hier ook onder. Daarnaast bieden wij ook alle toebehoren automatisering aan, zoals zenders, ontvangers, verkeerslichten, GSM modules,  intercom- en videofoonsystemen.

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een divers programma aan verkeerspalen. Denk hierbij aan bollards, parkeerpalen, parkeerbeugels en alle toebehoren. Ook zijn wij een gevestigde naam in het verkopen van slagbomen. Zo verkopen wij slagbomen van de merken Fadini, Comunello en Mannus. Bent u op zoek naar een hydraulische, mechanische of handmatige slagboom? Al deze variaties vindt u terug in ons assortiment

poortslot

poortscharnier

Over Geran Handel B.V.

Sinds 1993 is Geran actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Zo zijn wij vroeger begonnen met het produceren van onder andere hekwerk, poorten, balkons, maar ook schoorsteenkappen en klein constructiewerk. Vervolgens werd er kort na de oprichting zowel een programma hekwerkonderdelen als poortautomatisering opgezet. Deze programma’s zijn de basis van het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met de productie van hekwerken. Daarna is de productielocatie omgebouwd naar een magazijn. Intussen staan er een hele partij stellingen vol met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij slagbomen en verkeerspalen, maar ook tourniquets en doorloopsluizen. Inmiddels is Geran officieel importeur van bekende merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, LocinoxBever & Klophaus en FAC. Daarnaast leveren wij ook een eigen programma met hekpunten, paalkappen en spijlen, maar ook alle soorten hang- en sluitwerk. Kortom: bij Geran bent u aan het juiste adres.