De geschiedenis van Geran

Geran is sinds 1993 actief in de hekwerk- en poortenmarkt. Vanuit een productielocatie in een kleine schuur zijn wij begonnen met het maken van hekwerk, poorten, balkon- en balustradehekwerk, schoorsteenkappen en klein constructiewerk.

Al snel na de oprichting van het bedrijf werd er, eerst voor eigen gebruik, maar spoedig daarna ook voor collega-hekwerkbedrijven een programma hekwerkonderdelen en later ook van automatiseringssytemen opgezet dat toen al de basis was voor het huidige bedrijf.

Zo rond het jaar 2000 is Geran gestopt met het de productie van hekwerk en aanverwante producten. De productielocatie is toen omgebouwd naar een magazijn. Waar destijds de boorstraat en lasrobot stonden, staan nu stellingen met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten. Daarnaast leveren wij ook slagbomen, bollards en tourniquets. Inmiddels is Geran importeur van gerenommeerde merken als Fadini, Comunello, Grande Forge, Bever & Klophaus, AMF, Locinox, Bircher Reglomat en ASO. Daarnaast leveren we nog een geheel eigen programma hekpunten, paalkappen, slotkokers etc.

De klant voorop

Wij streven ernaar om u optimaal te voorzien van advies. Al onze informatie kunt u downloaden en ook staan alle handleidingen van Fadini, Comunello en toebehoren online. Mocht u desgewenst nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord. Ook stellen wij het zeer op prijs als u onze showroom en magazijn komt bezoeken. U bent van harte welkom!

Toonaangevend bedrijf

Geran BV levert niet alleen hekwerkonderdelen, maar is tevens een bedrijf dat voorop loopt in de markt van toegangsautomatisering, poortopeners, slagbomen, inzinkbare palen, verkeerspalen en aanverwante producten. Het bedrijf importeert een groot assortiment van onder meer poortopeners, slagbomen, verkeerspalen, tourniquets, bollards, proxitmitylezers, intercom- en videofoonsystemen.

Ervaring leidt tot kwaliteit

Sinds 1993 heeft Geran een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment samengesteld. Alle onderdelen (de hekpunten en poortopeners) voldoen aan strenge eisen wat betreft maatvoering en veiligheid.

Gebruikersgemak

Uiteraard worden alle poortopeners van Fadini en Comunello geleverd met een duidelijke handleiding. Ook kunt u als klant alle documentatie en handleidingen downloaden van onze website. U bestelt uw product eenvoudig en snel via onze website. Van de Grande Forge artikelen hebben wij foto’s met maatvoering op onze site staan. Goede prijzen door eigen import!

Het materiaal wordt door Geran zelf geïmporteerd. Hierdoor is het mogelijk dat Geran levert tegen aantrekkelijke prijzen. Bijna alle artikelen van Fadini, Grande Forge, Comunello, AMF, Bever & Klophaus, Prastel en Locinox zijn op voorraad. U profiteert niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van snelle levertijden.

All-inclusive

Het pakket dat Geran levert is een compleet pakket. Bij de Fadini en Comunello producten worden onder meer fotocellen, codepanelen, detectielussturingen, videofoonsystemen en proximitylezers geleverd. U heeft diverse keuzemogelijkheden en een bijna onbegrensd aantal mogelijkheden. Ook op gebied van hekwerkonderdelen (hekpunten, paalkoppen, scharnieren, schuifpoort onderdelen en sierspijlen) ontbreekt er niets. De vooraanstaande merken Grande Forge, Comunello, AMF en Locinox spreken voor zich.

Contactgegevens Geran Handel B.V.

Butaanstraat 23
7463 PG Rijssen

Tel: 0548 – 543 000
E-mail: [email protected]

KvK nummer: 08089115
BTW nummer: NL 8234.18.030.B.01
IBAN: NL33INGB0671036793
Swiftcode/BIC: INGBNL2A