Aco Intercom en videofoonsystemen

De vraag is wat eigenlijk een intercomsysteem is. Wij vinden dat het een belangrijke indruk is die u als eerste ziet. Vaak wordt de combinatie van een intercom met beeld een videofoonsysteem genoemd en een intercomsysteem een parlefoon of een parlefoniesysteem. Ook noemt men een videosysteem een intercom. Wij maken onderscheid: een intercom is zonder beeld en alleen spraak en een videofoonsysteem is beeld met intercom.

Types
Wij maken onderscheid in een intercomsysteem en een videofoonsysteem. Een intercomsysteem of videofoonsysteem van Aco levert een belangrijke bijdrage aan de eerste indruk van uw bezoekers.De systemen van Aco zijn minimalistisch en gemaakt van rvs dat geborsteld is. Het past prachtig bij een modern pand, maar ook bij een klassiek pand past het goed omdat de buitenposten eenvoudig een strak zijn en vooral niet opvallen. De afwerking is perfect en van hoge kwaliteit waardoor een Aco intercom- of videosysteem een lange levensduur heeft. Er zijn verschillende types leverbaar: met opbouw RVS buitenpost of een inbouw buitenpost met 1 of meerdere beldrukkers. De binnenposten van het videofoonsysteem hebben 2 maten van scherm. De binnenpost van een intercom systeem is standaard uitgevoerd met een hoorn.

Openen poort
Met een intercomsysteem of videosysteem van Aco is het mogelijk ook uw poort, slagboom bollard of zelfs tourniquet te openen door een puls vanaf de binnenpost te geven. Aco toegangsstemen worden uit voorraad geleverd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.