Toegevoegd aan je winkelwagen

Hekwerkslot

Waarvoor koopt of maakt u een poort? Om uw perceel af te schermen en misschien wel om ongewenst bezoek buiten te sluiten.

Maar wat heeft u aan een hekwerk, als er geen goed hekwerkslot of poortslot in zit. De poorten zouden dan zo geopend kunnen worden. Geran biedt u een ruime keus op het gebied van hekwerksloten en poortsloten. De grote diversiteit op de hekwerkmarkt vraagt om diverse afmetingen hekwerksloten en variërende modellen.

Daarnaast hebben wij een groot aantal klinkstellen in ons assortiment. Een degelijk hekwerkslot of poortslot is een slot van het bekende merk Locinox. In de Locinox brochure vindt u een overzicht wat u helpt bij het kiezen van het juiste hekwerkslot.

Daarbij is de afmeting van de koker waarin het hekwerkslot wordt geplaatst en de staander waar hij tegenaan valt het meest van belang. De meest gangbare maat poortslot of hekwerkslot is die voor koker 40-60 mm. Deze poortsloten hebben allemaal een aluminium kast, standaard geleverd in de kleur zilver. Andere kleuren zijn te bestellen. 

De binnenwerken zijn gemaakt van RVS, waardoor een uitstekende kwaliteit onstaat. Naast de hekwerksloten worden bijbehorende slotvangers geleverd. De Locinox hekwerksloten zijn er in industrie uitvoering en in een sierlijke uitvoering. Om uw hekwerkslot stevig en veilig te vergrendelen is er de veiligheidsslotvanger. Zelfs met een koevoet is het onmogelijk om een poort met zo’n hekwerkslot te openen. Geran heeft ook diverse modellen schuifpoort hekwerksloten, en poortsloten, elektrische sloten en codesloten in haar assortiment. Zelfs het zogenaamde Vinci codeslot, wat 100% mechanisch werkt zonder batterijen. Veel verkochte hekwerksloten zijn de AMF hekwerksloten. Deze slotkasten zijn uitgevoerd in verlas- en verzinkbaar staal met verzinkt binnenwerk. Ze zijn rechts en links omkeerbaar d.m.v. een draaibare dagschoot. Dit hekwerkslot is voorbereid voor een elektrische deuropener. Grande Forge heeft diverse sierplaten en sierkasten voor deze hekwerksloten in haar leveringsprogramma, zodat een fraaie sierpoort ontstaat. Onze hekwerksloten kunt u bekijken in ons magazijn, samen met de diverse toebehoren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Ik help u graag
Foto van Joke
Joke Vrugteveen Verkoop ondersteuning 0548 - 543 000
Neem contact met ons op

Wij staan garant voor:

  • Zeer grote voorraad
  • 25 jaar Geran, ervaring sinds 1993
  • Snelle levering
  • Eenvoudig te bestellen
  • Persoonlijke service

Nieuws

Actie King Specialist App

De King Specialist App voor maar € 84,00  - in combinatie met de actie 2 Kit Jet 24 V voor slechts € 35,00 - eenvoudige programmering van de StarG8 sturing...

Terugblik Bouwbeurs 2019

De Bouwbeurs 2019 was een succes. Veel nieuwe contacten ontmoet, maar ook veel bestaande klanten in onze stand mogen ontvangen.  Bedankt voor uw bezoek ! Wij nodigen u...

Houten design poort

Voor een klant mochten wij deze houten poort automatiseren. Er moesten speciale bevestigingssteunen (RVS) gemaakt worden om de poort te kunnen automatiseren.  Er is...

Terug naar het nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau